A crescut preferinta romanilor pentru tratamente naturiste, iar medicii sunt mai deschisi catre fitoterapie

A crescut preferinta romanilor pentru tratamente naturiste, iar medicii sunt mai deschisi catre fitoterapie

Fares, cel mai mare producator roman de ceaiuri si remedii din plante medicinale, imbina traditiile si inovatia, in spijinul sanatatii romanilor. Prin intermediul produselor dezvoltate sub forma de ceaiuri, tincturi, capsule si siropuri, Fares propune solutii naturale care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. 

Astfel, Fares pune la dispozitia consumatorilor o serie de sfaturi utile, accentuand importanta preventiei, o strategie eficienta si din punct de vedere al costurilor. Potrivit unui studiu Euromonitor, romanii isi vor dubla bugetul destinat medicamentelor impotriva gripei si racelii pana in 2020.

Scaderea imunitatii organismului este favorizata de temperaturile scazute, vant, dar si de faptul ca petrecem mult timp in spatii inchise. Pacientii isi pot lua din timp masuri eficiente de combatere a racelilor, dar si de diminuare a simptomelor in cazul virozelor deja instalate. Una dintre solutiile propuse de Fares este stimularea sistemului imunitar cu ajutorul plantelor medicinale care, prin multitudinea de substante bioactive pe care le contin si similitudinea moleculelor cu cele din corp, pot ameliora si reechilibra reactivitatea imunitara.

 

"Credem cu tarie in puterea plantelor in prevenirea imbolnavirii si stimularea organismului pentru a se apara, natura oferindu-ne ingrediente care favorizeaza producerea de interferon in organism, care are efecte multiple: antibacterian, antiviral, antifungic, dar si antiiflamator", explica dr. Carmen Nonn, medic specialist cu competente in api-fitoterapie, din cadrul departamentului de cercetare al Laboratoarelor Fares BioVital.
"Avem produse pe care le consideram antibiotice naturale, cum ar fi Biomicinul, care este foarte cautat in aceasta perioada. Este eficient in infectiile respiratorii, avand la baza uleiuri esentiale cu rol antiviral si antibacterian, indeosebi in cazul infectiilor deja instalate” a adaugat dr. Carmen Nonn.

 

Fares recomanda in sezonul rece o „trusa verde” pentru combaterea racelii si intarirea organismului, cu produse pur naturale, din extracte totale si pulberi de plante. Cele mai vandute produse pentru raceala si imunitate din portofoliul Fares sunt : Hapciu solubil, capsule moi – Biomicin Forte, capsule Imunitate cu 7 ciuperci si siropul Plantusin.

Scaiul vantului, mugurii de pin, patlagina, ridichea neagra si cimbrisorul din compozitia siropului Plantusin au o eficienta dovedita, acest produs fiind pe piata de 20 de ani.

Capsulele care au in compozitie ciuperci medicinale sunt alegerea cea mai buna in cazurile de imunitate scazuta, datorita utilizarii lor ca reglatori ai imunitatii, adaptogeni si antioxidanti. Ciupercile precum Reishi, Shitake, Maitake, Cordyceps, Coriolus versicolor, cea de mesteacan si iasca.

"Observam in ultimii ani o preferinta crescuta a consumatorilor pentru preparatele naturiste, dar si o deschidere tot mai mare a medicilor catre fitoterapie, acestea fiind motivele pentru care avem o colaborare stransa cu medicii, astfel incat ei sa recomande pacientilor lor cea mai eficienta terapie. In prezent colaboram cu peste 100 de medici cu specialitati diferite, discutam cu ei despre produse, despre afectiuni, iar colaborarea este una de succes tocmai datorita faptului ca suntem corecti in transmiterea informatiilor despre produsele noastre, ceea ce ne-a adus aprecierea specialistilor", a precizat Ema Dobre, (PR Specialist si Digital Communication Manager – Fares).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Sectiune

DictionarBranded


Related