Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume

Romanii se intrec sa sparga seiful celui mai cunoscut mogul din lume

In primele 48 de ore de cand seiful lui Mister Monopoly a ajuns in Romania, mii de romani au incercat sa descifreze codul de acces al acestuia.

Mister Monopoly, cel mai simpatic mogul din lume, a trimis in Romania seiful in care tine o parte dintre cele mai pretioase avutii ale sale: peste 300 de jocuri Monopoly Ultimate Banking, Jenga, Simon Air si Pie Face. Jocurile sunt pregatite sa ajunga in casele romanilor, insa pentru asta ei trebuie sa ghiceasca codul de acces al seifului, pe provocareamonopoly.ro.

Pentru a sarbatori lansarea jocului Monopoly Ultimate Banking, Mister Monopoly a pregatit sute de jocuri pentru romani! Din cauza varstei inaintate, insa, mogulul a uitat codul de acces, asa ca a lasat seiful plin cu surprize la Shurubel si Ionut, prietenii sai de incredere.

Pentru ca nu au reusit nicicum sa descifreze parola, cei doi apeleaza acum la ajutorul tuturor celor care vor sa raspunda acestei provocari nemaiintalnite. Asfel, pe provocareamonopoly.ro, romanii pot incerca sa sparga seiful, ghicind codul de patru cifre.

Monopoly Ultimate Banking este cea mai noua inventie a simpaticului Mister Monopoly, care pune la dispozitia tuturor jucatorilor posibilitatea de a plati pentru proprietatile din joc folosind cardul. In aceasta editie a jocului, tehnologia touch da rapiditate jocului si sporeste distractia, astfel ca jucatorii pot cumpara instantaneu proprietati, pot stabili nivelul chiriilor si isi pot croi propriul drum spre bogatie.

De asemenea, dispozitivul Ultimate Banking tine evidenta tuturor averilor iar jucatorii au control total asupra „pietei imobiliare”, astfel ca o pot ajuta sa creasca sau o pot face sa scada. Mai multe detalii despre noul Monopoly Ultimate Banking sunt disponibile pe site-ul Hasbro Romania.

Pe site-ul provocareamonopoly.ro, participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu Shurubel si Ionut, care abia asteapta sa deschida seiful si sa imparta premiile cu ei. Si pentru ca toata munca este in echipa, baietii ofera mereu indicii participantilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related