Samsung Gear S3, disponibil in Romania din decembrie

Samsung Gear S3, disponibil in Romania din decembrie

Samsung Electronics Co. Ltd. a anuntat lansarea oficiala a smartwatch-ului Samsung Gear S3. Acesta va fi disponibil in Romania la precomanda incepand cu 25 noiembrie, iar in magazine va ajunge dupa data de 2 decembrie. Cei care precomanda intre 25 noiembrie si 2 decembrie vor primi o pereche de casti Level Active*.
*promotie disponoibila la partenerii Samsung

Gear S3 combina designul clasic cu ultima tehnologie mobila in ambele modele – robustul Gear S3 Frontier si elegantul Gear S3 Classic.

"Un plus semnificativ pentru portofoliul nostru de ceasuri inteligente vine din inspiratia luata de la modelele clasice, care le ofera utilizatorilor o experienta superioara” a spus Younghee Lee (Vice Presedinte Executiv al Global Marketing si Wearable Business, Mobile Communications Business la Samsung Electronics).

"Ceasul Gear S3 este un un pilon important pentru obiectivul nostru de a evolua si a conduce categoria dispozitivelor wearables. Totodata, ne propunem sa oferim un smartwatch diferit de oricare altul de pe piata."

 

Design clasic si comoditate

Gear S3 Frontier si Gear S3 Classic se inspira din ceasurile traditionale, oferind rafinament in design, datorita ramei circulare marca Samsung si detaliilor adaugate cu grija pe cadran. Utilizatorii pot personaliza fata ceasului si cureaua, pentru a se potrivi stilului lor. Gear S3 este compatibil cu aplicatia Always On Watch, care afiseaza ora in mod constant.

Furnizand ce e mai nou in tehnologia mobila, Gear S3 este rezistent la apa si praf (IP68) si ofera durabilitate de grad militar. Echipat cu GPS si aplicatiile S Health, Alti/barometer si Speedometer, aduce utilizatorilor o evidenta clara a activitatilor zilnice de fitness si ofera detalii despre conditiile outdoor, de la altitudine si presiune atmosferica la schimbari bruste alte vremii, distanta parcursa si viteza. Mai mult, bateria puternica poate avea o autonomie pana la patru zile la o singura incarcare.

 

Samsung Pay pe Gear S3

Samsung Gear S3 vine cu Samsung Pay si este primul ceas inteligent cu capacitati de plata MST, insemand ca utilizatorii pot accesa cardul de debit sau de credit si pot efectua tranzactii.

 

Cum sa explorati lumea cu Samsung Gear S3

 

Cum sa fii organizat cu Samsung Gear S3

 

Cum sa fii un super tata cu Samsung Gear S3

 

Cum sa iti potrivesti calatoria cu Samsung Gear S3

 

Gear S3 Caracteristicile Produsului

Toate caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs prevazute in acest document, inclusiv beneficiile, pretul designului, componentele, performanta, disponibilitatea si capacitatea produsului pot fi modificate fara notificare sau obligatie.
Autonomia bateriei poate varia in functie de conditiile retelei, configuratie si utilizarea dispozitivului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related