Cine Globe România schimbă modul în care vezi filmele 3D

Cine Globe România schimbă modul în care vezi filmele 3D

Lanțul de multiplex-uri Cine Globe aduce o premieră cinematografică în România: lentilele 3D clip-on! Astfel, clienții care poartă ochelari de vedere primesc în mod gratuit lentile 3D pe care le pot atașa cu ușurință ochelarilor, pentru o experiență 3D completă și confortabilă.

Calitatea unei proiecții 3D poate fi diminuată pentru persoanele care poartă ochelari de vedere și care trebuie să se adapteze situației pentru a vedea filmele mult așteptate. Acum însă, la Cine Globe, ei se pot bucura de experiența completă a vizionării unui film 3D, datorită lentilelor 3D clip-on care se atașează direct ochelarilor de vedere.

"Din pasiunea noastră pentru filme vin și soluțiile pe care le găsim pentru clienții noștri. De aceea, ne-am gândit și la o soluție confortabilă și eficientă pentru cei care poartă ochelari de vedere. Dorim ca toți cei care vin la Cine Globe să se bucure pe deplin de experiența filmelor 3D, iar lentilele noastre sunt ușoare, de o calitate superioară, astfel că nu îi incomodează în niciun fel. Iubitorii de filme pot acum să se relaxeze cu adevărat când aleg filme 3D", a declarat Amitabh Vardhan (CEO Cine Globe).

 

Experiența vizionării unui film la cinema este unică, în special în cazul producțiilor 3D. Imaginea clară, efectele speciale și sunetul care pot fi redate aici nu pot fi comparate cu vizionarea unui film pe televizor, calculator sau orice alt device.

De acum, toți clienții pot trăi experiența deosebită a vizionării unui film 3D mulțumită alternativei unice în România: lentilele 3D de tip clip-on. Acestea sunt ușor de utilizat și se potrivesc oricărui tip de ramă. În plus, vizitatorii primesc lentilele în mod gratuit atunci când intră în sala de cinema.

Mai multe detalii despre Cine Globe și filmele 3D care pot fi vizionate cu ochelarii 3D clip-on sau cei obișnuiți puteți găsi pe pagina de Facebook a multiplexului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related