[Scapa cine poate] Catalina Stanciu (Trapped): O mare problema in piata sunt operatorii de escape rooms care au preturi de "dumping"

[Scapa cine poate] Catalina Stanciu (Trapped): O mare problema in piata sunt operatorii de escape rooms care au preturi de "dumping"

Prin 2014, abia daca aparusera 3-4 operatori de escape rooms in Bucuresti. Catalina si Andrei Stanciu au decis in prima instanta sa le joace pe toate, iar odata munca de cercetare finalizata, au deschis Trapped. Au pus pe hartie prima idee de camera, au cumparat cele necesare si au testat-o cu prietenii in propriul subsol. Iar cum feedback-ul prietenilor sinceri e cel mai bun, cei doi antreprenori s-au pus pe treaba.

Si prima treaba a fost sa stabileasca bugetul. S-a ajuns la o investitie initiala de 12.000 de euro, care a fost recuperata in circa 6 luni. A urmat 2015, un an in care piata de escape rooms din Bucuresti (si din Romania, de fapt) a cunoscut o expansiune rapida. Erau, ne spune Catalina, peste 100 de camere oferite de zeci de operatori numai in Bucuresti. Evident, selectia naturala si-a facut treaba, iar acum piata s-a contractat la dimensiuni mai aproape de ce cer clientii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related