Who`s King in Public SpeaKING? Ediția a VII-a

Who`s King in Public SpeaKING? Ediția a VII-a

“Who`s King în Public SpeaKING?”este o competiţie în premieră, în care manageri de top, antreprenori şi profesionişti din diverse industrii, antrenaţi de echipa SELFTRUST Academy, se duelează pentru marele trofeu: cel mai bun speaker! Vino să vezi cât de rapidă este schimbarea de la 0 experienţă în discurs public la lideri care cuceresc scena şi captivează audienţa!

Pentru a șaptea oară, aducem vorbitul în public la rang de show. Vino să petreci 4 ore de weekend altfel, învăţând şi jucându-te în acelaşi timp, asistând la speech-uri care te inspiră, te distrează sau îţi dau de gândit şi votând cine merge mai departe!

Am urmat conceptul show-urilor live, aşa cum este“Vocea României”, l-am adaptat pentru discursul public şi am creat un eveniment unic în România: "Who`s King in Public SpeaKING?": un spectacol care te ţine cu sufletul la gură în fiecare moment, care îţi aduce zâmbete şi bună dispoziţie şi care te face parte din povestea celor de pe scenă! Votează-ţi favoritul! Tu decizi cine ia marele premiu!

 

Cum se desfășoară evenimentul:

ETAPA 1: Cei 14 concurenţi vor susţine câte un speech de 4 minute pe o tema la alegere, în care vorbitorul are experienţă. Vor caută să te surprindă, să-ţi aducă poveşti pe care nu le-ai mai auzit şi informaţii utile, să te captiveze şi să te facă să îi ţii minte. Vei hotărî, alături de trainerii SELFTRUST Academy şi de juriu, cine sunt cei 8 participanţi care îşi continuă drumul spre Marele Premiu.

ETAPA 2: Cea de-a doua probă va testa spontaneitatea si creativitatea: cei mai votaţi 8 concurenţi vor merge mai departe în Etapa 2. Aceştia se vor întrece doi câte doi şi vor susţine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc. Așa că, gândește-te: pe ce subiect ți-ar plăcea să auzi un discurs?

ETAPA 3: Cei mai buni 4 concurenţi votaţi de ţine, de juriu şi de trainerii SELFTRUST Academy, vor ajunge în Marea Finală, etapă care le va pune la încercare toate abilităţile de care are nevoie un speaker de top. Acestă ultimă probă este un mix între cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 fantastici va fi de a susţine un speech spontan, pe tema "Nu am venit să ţin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc. Aşadar, în final, tu ce fel de speaker preferi? Unul amuzant şi plin de emoţie, sau unul structurat şi serios? Un discurs cu poveste sau unul cu fapte clare? Votează-l pe cel care te-a cucerit şi ajută-l să câştige trofeul!

 

5 motive pentru a participa: 

INSPIRAŢIE & MOTIVAŢIE

Vei asista la creşterea spectaculoasă a unor lideri autentici, care te vor inspira să-ţi depăşeşti limitele şi să devii mai încrezător în propriile forţe, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de vorbire în public

INFORMAŢIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informaţii utile care îţi vor completa cultura generală şi te vor susţine în viaţa personală şi profesională

ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel şi vei participa la un show unic în România! Spectacolul va fi asigurat de concurenţii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King în Public Speaking?”, iar cel care va decide câştigătorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaşte alţi profesionişti din domenii diverse, interesaţi, că şi tine, de dezvoltare personală. Printre participanţi se numără antreprenori, manageri, oameni de marketing şi media, directori de resurse umane, directori de vânzări.

TEAMBUILDING

Ia-ţi colegii şi prietenii şi vino la un eveniment distractiv, să decideţi împreună cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

AGENDA EVENIMENTULUI

13:00 – 14:00 Înregistrare participanți & Welcome Drinks

14:00 – 14:15 Speech de deschidere

14:15 – 15:45 Runda 1 - 14 Speech-uri pregătite

15:45 – 16:05 Coffee-break & Networking

16:05 – 16:45 Runda 2 – Dueluri – 8 Speech-uri spontane

16:45 – 17:00 Coffee-break

17:00 – 18:00 Runda 3 – Marea Finală – 4 Speech-uri Mixt Pregătit + Spontan

Premiere & Speech de încheiere

 

TRAINERII SELFTRUST Academy

Alin Comşa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce ţin de dezvoltare personală, relaţionare eficientă şi managementul echipelor.  Are o experienţă vastă În piaţă financiar-bancară, unde a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor directe. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comşa  a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time Management, Motivare, Charismă, Train the Trainers, Public speaking, etc. În paralel, Alin Comşa livrează cursuri de pictură şi dezvoltare prin artă pentru cei mici.

Andrei Dunuță are o experienţă de 7 ani în sales management şi business development. A construit cele mai performanţe echipe în cadrul departamentelor de vânzări directe în două dintre cele mai importante bănci din România, Citibank şi Raiffeisen Bank, reuşind să transforme zeci de consultanţi în seniori şi experţi ai vânzărilor bancare. În prezent, Andrei este Co-Fondator şi Trainer de Vânzări şi Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gândul că un bun vânzător are nevoie de o mulţime de abilităţi, de la public speaking la time management, de la comunicare şi influenţare la leadership şi încredere în sine.

 

Juriul concursului

Jurații "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, business si media: Mirela Vașadi (realizator TV), Adrian Sita (General Manager, Gentlab), Rodica Nicolae (Redactor Sef, Manager Express), Andreea Nicolae (câștigătoarea ediției IV).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related