Doar o luna pana la conferinta Best Marketing. Care sunt cele mai puternice strategii adoptate de brandurile autohtone in 2017?

Doar o luna pana la conferinta Best Marketing. Care sunt cele mai puternice strategii adoptate de brandurile autohtone in 2017?

Revista Biz organizeaza conferinta Best Marketing, evenimentul unde directorii de marketing si specialistii in acest domeniu dezbat cele mai puternice strategii de marketing ale anului. Best Marketing are loc pe 24 mai la ARCUB Bucuresti.

In contextul transformarilor rapide prin care trece industria de marketing si comunicare, nu mai este suficient ca profesionistii din domeniu doar sa cunoasca cele mai noi tendinte, trebuie sa fie si cu un pas inaintea lor. Temele de discutie vor aborda subiecte precum promovarea brandurilor autohtone si strategiile pe care acestea le adopta, integrarea noilor tehnologii in planul de marketing si social selling.

Best Marketing este conferinta unde cei mai buni specialisti in marketing si comunicare pun in perspectiva tendintele si identifica problemele cu care se confrunta industria.

Printre invitatii la eveniment se numara: Tiberiu Mercurian, Director de Marketing, Alpha Bank, Paul Markovits, Vicepresedinte de Marketing, URBB; Roxana Magopet, Marketing & PR Manager, FAN Courier; Andrei Chirila, Chief Marketing Officer, Fashion Days; Georgiana Dragomir, Managing Director, Grapefruit; Cosmin Nastasa, Managing Director, Edge; Victor Stroe, Associate Director & Head of Strategy, Leo Burnett Bucharest; Liviu Taloi, Senior Consultant, ECOMpedia; Dan Virtopeanu, Managing Partner, Breeze Mobile, Craita Coman, Creative Director & Partner, Dr. AD; Raluca Kisescu, Brand Marketing Strategist, Trainer & Coach; Ioana Manea, Certified Creativity Trainer, Captain Brainstorm, Diana Papuc, Art Director.

Evenimentul este dedicat oamenilor de marketing si comunicare din companii si managerilor care doresc sa fie la curent cu opiniile consumatorilor, specialistilor din agentii de publicitate, media si digital.

De-a lungul celor cinci editii BestMarketing a devenit o extraordinara platforma de invatare si schimb de experienta pentru profesionistii din industrie.

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Best Marketing

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related