Betano.com oferă peste 100 de pariuri dedicate celui mai mare concurs muzical european

Betano.com oferă peste 100 de pariuri dedicate celui mai mare concurs muzical european

Betano, operator internațional de pariuri sportive și cazinou online, invită fanii muzicii din România să urmărească îndeaproape cel mai important și mai cunoscut concurs muzical european, care se desfășoară săptâmâna aceasta la Kiev. Operatorul de pariuri extinde oferta de evenimente sportive și de divertisment de pe site și oferă o secțiune cu peste 100 pariuri speciale dedicate Eurovision și live betting în timpul finalei.

Casa de pariuri online Betano.com prezintă o ofertă bogată de evenimente sportive, dar și divertisment în general. Concursul Eurovision este reprezentat printr-o secțiune specială, în cadrul căreia membrii Betano pot găsi pariuri dedicate atât finalei, cât și celor două semifinale ale acestei competiții.

Un pariu aproape sigur reprezintă calificarea României în finala Eurovision 2017 cu o cota de 1,15. Se poate paria, de asemenea, și pe prezența în finală a altor țări, cum ar fi Elveția, Olanda, Norvegia, Danemarca. În finală, melodia interpretată de cei doi români are a șaptea șansă la trofeu. De asemenea, alte pariuri includ clasarea României în Top 4 la finalul Eurovision, fiind una dintre favorite în acest sens, sau clasarea în Top 10, unde Betano.com oferă o cotă de 1,65.

Una dintre cele mai interesante opțiuni de pariere pe Betano.com pentru România este cea a duelurilor directe cu alte țări. Se poate miza pe clasarea superioară în finală a României față de adversari precum Ungaria, Franța, Moldova, Bulgaria sau Grecia. Fiecare duel are cota sa, România având cota de 1,75 pentru a încheia Eurovision 2017 mai bine plasată decât Ungaria.

Echipa României începe competiția în semifinala 2, care are loc pe 11 mai 2017. România a participat de 17 ori la concursul Eurovision, începând cu ediția din 1994. Cu un număr de cinci calificări în top 10, cele mai bune rezultate au fost câștigate cu Luminița Anghel și Sistem în 2005 (locul 3), Mihai Trăistariu în 2006 (locul 4), și Paula Seling & Ovi în 2010 (locul 3). De la introducerea semifinalelor în 2004, Romania s-a calificat de fiecare dată în finală. ILINCA & Alex Florea reprezintă România la Eurovision în 2017 și vor interpreta piesa Yodel It! în a doua semifinală de la Kiev.

Odată cu cea mai importantă competiție muzicală europeană, Betano își îndeamnă utilizatorii să trăiască spectacolul mai intens, fie că este vorba un eveniment sportiv sau de unul social, plasând o miză pe Betano.com. Operatorul de pariuri oferă o experiență completă de divertisment, unde rolul pariului este acela de a accentua intensitatea oricărui spectacol, eveniment sau competiție.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related