Află care sunt Top Social Brands în 2017

Află care sunt Top Social Brands în 2017

Studiul Top Social Brands, aflat la a noua ediție, va fi lansat în cadrul unei conferințe ce va avea loc pe 9 iunie, la ARCUB Gabroveni, București. Topul este rezultatul unei analize complexe a activităților desfășurate de brandurile active în social media din România.

Top Social Brands prezintă cele mai eficiente strategii de promovare în rețelele sociale și identifică tendințele și provocările industriei digitale. Conferința dezbate cele mai bune campanii din ultimul an și prezintă brandurile campioane în social media.

Top Social Brands 2016 a reunit 75 de branduri active în social media, din peste 150 de companii înscrise. Coca Cola, Vodafone și McDonald's au ocupat primele trei poziții în clasamentul realizat anul trecut de revista Biz, care reflectă gradul de implicare și vizibilitate a brandurilor prezente în social media din România.

"Studiul Top Social Brands arată în fiecare an ce branduri au reușit să se impună având o strategie coerentă și, în același timp, este un indicator util companiilor care vor sa urmărească ce canale au funcționat și cine sunt adevărații campioni în comunicarea digitală”, a declarat Marta Ușurelu, redactor șef și acționar majoritar al revistei Biz.

Conferința Top Social Brands prezintă cele mai eficiente strategii de promovare în rețelele sociale și identifica tendințele și provocările industriei digitale. Campionii social media din România combină creativitatea, constanța și rețelele sociale cu mesaje relevante și de impact pentru clienții lor.

În analizarea brandurilor sunt luate în calcul toate tipurile de activități care pot fi desfășurate pentru promovarea în social media, de la bloguri, Facebook și YouTube, la Instagram, Snapchat și Shazam.

Veţi putea urmări rezultatele studiului începând cu 9 Iunie, pe site.

Partenerii care susţin acest eveniment: SAMSUNG, McDonald's, McCafe, LIDL și Coca-Cola, Netopia mobilPay, Update, GT Grafică şi Tipar, EfdeN, Cuibul Artiştilor, ARCUB, PMB şi Advanced Ideas.

Partenerii media ai evenimentului sunt: 9AM, Revista CARIERE, comunicatedepresa.ro, BUSINESS24, eJobs, IQads,  KLARMEDIA, comunicatedeafaceri.ro, HR Club, PRwave, ziare.com, SMARK, IAA, Zelist Monitor, SMARK.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related