EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

EuroGsm asigură energie pentru device-urile participanților la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din România, susține pentru al cincilea an consecutiv unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică – Electric Castle.

Șapte standuri amplasate în șapte locații cheie vor asigura energia necesară pentru ca participanții la festival să fie conectați tot timpul și să surprindă fiecare moment de neuitat. Anul acesta vor fi puse la dispoziție pentru prima oară puncte de încărcare self-service, în condiții de maximă siguranță, în cadrul serviciului gratuit oferit de EuroGsm.

Retailer-ul EuroGsm anunță susținerea participanților Electric Castle prin asigurarea unor standuri de încărcare pentru device-urile lor. Anul acesta, compania va amplasa în spațiul dedicat festivalului șapte standuri în șapte locații diferite, cu o capacitate totală de peste 700 de încărcătoare.

Prin intermediul acestora, participanții la festival își vor putea încărca gratuit telefoanele, bateriile externe, dar și camerele video de acțiune. Standurile vor fi deschise non-stop pe perioada festivalului, acoperă o gamă largă de modele de telefoane și vor funcționa în regim self-service pentru ca participanții să aibă acces facil și rapid la serviciul oferit de EuroGsm.

Partener încă de la prima ediție a festivalului Electric Castle, EuroGsm și-a îmbunătățit în fiecare an serviciul gratuit de încărcare, astfel că pentru această ediție vorbim de o creștere de aproximativ 30% față capacitatea de la ediția precedentă.

"Ne bucurăm să fim, pentru al cincilea an la rând, alături de organizatori și să încărcăm cu energie din ce în ce mai mulți participanți dornici să fie tot timpul conectați, să împărtășească experiențele cu prietenii și să surprindă momente inedite de distracție. La fel ca în fiecare an, și de această dată ne-am propus să îmbunătățim serviciul oferit și l-am transformat într-unul self-service. Astfel vom asigura un serviciu rapid, ușor de folosit și în condiții de maximă siguranță, cu grija cu care întâmpinăm și clienții din magazine", a declarat Zoltan Halmai (Director Comercial EuroGsm).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related