Caravana „Bucătar din plăcere” de la Lidl ajunge în București, în căutarea rețetei perfecte a distracției în bucătărie

Caravana „Bucătar din plăcere” de la Lidl ajunge în București, în căutarea rețetei perfecte a distracției în bucătărie

Sub sloganul “Facem spectacol în bucătărie”, caravana Lidl a ajuns în 8 orașe din țară, unde a descoperit moduri inedite prin care bucătăria poate fi îmbinată cu distracția și a transformat gătitul, într-un real spectacol, împreună cu invitații săi speciali.

După edițiile din Brașov, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea, Iași și Mangalia, Caravana „Bucătar din Plăcere“ va face o ultimă oprire în acest weekend, în București.  Evenimentul va avea loc între 26-27 august, începând cu ora 17:00, în  Parcul Titan.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, caravana va organiza la scenă deschisă demonstrații de gătit susținute de către Chef Florin Dumitrescu, Teodora Rogobete (Teo’s Kitchen) și Andrei Aradits, workshop-uri de fitness și alimentație sănătoasă, momente de umor și jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumărate concursuri și momente surpriză oferite de invitații speciali ai caravanei.

Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a câștiga premii și vouchere de cumpărături Lidl dar și de a participa la un concurs special susținut de Freeway, Argus și Gelatelli, prin care pot câștiga un circuit pentru două persoane în Franța, Coasta de Azur-Valea Loarei și Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe lângă multitudinea de surprize și premii pregătite de Lidl în fiecare moment, caravana „Bucătar din plăcere” va găzdui la finalul celor două zile de eveniment și un concert surpriză, susținut de Ami.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related