Lidl deschide porțile Muzeului Cămărilor Românești pe 8 septembrie

Lidl deschide porțile Muzeului Cămărilor Românești pe 8 septembrie

În acest weekend, românii care își doresc să descopere povestea preparatelor reprezentative autohtone, vor avea parte de o incursiune amplă în diversitatea de gusturi și rețete tradiționale la Muzeul Cămărilor Românești. Acesta are loc în incinta Muzeului Național Cotroceni și a fost inspirat de călătoria Căutătorilor de Cămări – Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits care au ajuns în toate regiunile țării, pentru a gusta preparatele originale înscrise de români pe surprize.lidl.ro/cautatoriidecamari.

De la începutul lunii martie și până la finalul lui iunie, echipa Lidl a ajuns în cămările a zeci de români care și-au înscris în competiție cele mai gustoase rețete originale. Miza: Căutătorii de Cămări vor desemna preparatul câștigător, care va ajunge pe rafturile magazinelor Lidl din întreaga țară, ca parte a gamei de produse Cămara Noastră, și, astfel, pe mesele românilor.

În perioada menționată, Lidl a călătorit în toate zonele României, interacționând cu o varietate de arome autentice românești. În marea finală, Căutătorii de Cămări vor juriza 13 preparate finaliste, ale căror povești sunt prezentate pe surprize.lidl.ro/cautatotiidecamari.

Incursiunea în gastronomia autohtonă tradițională a inspirat Lidl în crearea Muzeului Cămărilor Românești, primul muzeu de tip pop-up care ilustrează evoluția preparatelor reprezentative românești, specifice fiecărei regiuni din țară. Călătoria Căutătorilor de Cămări anunța încă din debut o diversitate de gusturi autentice. De aceea, Lidl a demarat atunci crearea acestui concept original. În spatele Muzeului Cămărilor Românești stau, astfel, eforturi ample pentru investigarea preparatelor regionale de tradiție, precum și pentru pregătirea decorului atent realizat.

În prima zonă din cadrul Muzeul Cămărilor Românești, publicul este așteptat cu poveștile ilustrate ale preparatelor din fiecare regiune din România, într-un decor ce include o serie de exponate tematice supradimensionate.

Tot aici, vizitatorii vor descoperi reproduceri ce descriu modul în care a evoluat, în timp, aranjarea preparatelor în farfurie. Turul include și popasul în Galeria de Arome, oaspeții având parte de surprize și provocări la tot pasul. În cea de-a doua zonă, oaspeții vor putea gusta un meniu special creat de Lidl, cu produse din gama Cămara Noastră.

Muzeul Cămărilor Românești își deschide pentru prima oară porțile în București, în perioada 8 – 10 septembrie și va ajunge ulterior în alte 3 orașe din țară: Timișoara (între 13 – 15 octombrie, la Bastionul Theresia), Sibiu (între 27 - 29 octombrie, în incinta Muzeului Brukenthal) și Cluj-Napoca (între 10-12 noiembrie, la Bastionul Croitorilor). 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related