Ultimele noutăți din domeniul electro-mobilității vor fi prezentate la conferința „Electric Cars – The Future Now”

Ultimele noutăți din domeniul electro-mobilității vor fi prezentate la conferința „Electric Cars – The Future Now”

Idea Events, împreună cu Renovatio și Asociația Together For a Better Tomorrow, organizează în data de 27 septembrie o nouă ediție a conferinței-dezbatere “Electric Cars – The Future Now”, dedicată electro-mobilității, tehnologiei și infrastructurii aferente. Partenerii evenimentului sunt Telekom România, Volkswagen, Audi și smart.

Speakerii invitați, specialiști români și străini, vor face o analiză a evoluției pieței electro-mobilității din România, cu focus asupra unor discuții ce vizează proiecte europene de dezvoltare a infrastructurii în Romania, cele mai noi platforme de software, e-roaming și smart charging care vin în sprijinul utilizatorilor mașinilor electrice, precum și noutăți din partea producătorilor auto.

Invitații speciali ai evenimentului sunt Dino Novosel, Head of E-mobility, TELEKOM Croația și Lasse Anbuhl, Manager Market Development, HUBJECT.

HUBJECT, companie prezentă pentru prima dată în România la invitația Idea Events, va prezenta, prin intermediul reprezentantului său, Lasse Anbuhl, informații despre platforma cu același nume, un spațiu virtual care pune în legătură principalii actori din industria electro-mobilității, cu scopul de a conecta infrastructura de stații de încărcare electrice la nivel european. Experiența utilizatorului este astfel simplificată, fiind încurajată totodată și dezvoltarea ei prin cooperare și eforturi comune. 

Îi vor fi parteneri de discuție Alexandru Teodorescu, Renovatio, Dino Novosel, Telekom Croația și Costin Constantin, Telekom România, care vor prezenta audienței proiecte de interes național dezvoltate în colaborare cu specialiștii străini, și vor dezbate subiecte de actualitate cu privire la stațiile de încărcare a mașinilor electrice.

Panelul doi al conferinței va fi dedicat producătorilor și utilizatorilor de mașini electrice; speakerii vor prezentata ultimele noutăți în domeniul auto, testimoniale și experiențe proprii, care i-au determinat să conducă sau să doteze companiile cu flote de mașini electrice. Speakerii prezenți la acest panel de discuții vor fi: reprezentant Volkswagen & Audi, Paul Badea - CEO Badsi Nissan, Oraan Mărculescu - Online Project Manager Știință & Tehnică, Silviu Miloș - Manager City Limo, Demis Ghindeanu - Co-fondator Pony Car Sharing, Loredana Samoilă – Public Relations and Communications Specialist Kaufland, Claudiu Butacu – Președinte Solar Decatlon Bucureşti, Georgiana Bighiu – Retail Leasing Specialist NepiRockcastle Promenada&Mega Mall.

Prezentatorii TV ai emisiunii SuperSpeed şi conducători auto cu multă experienţă, Costin Giurgea și Tudor Bratu, vor fi moderatorii evenimentului și îi vor provoca la discuții pe speakerii invitați.

 

 

Mașini on display și test-drive: smart ForFor, smart ForTwo, Audi Q7 e-tron, VW e-Golf și VW e-Up.

Un proiect dezvoltat alături de Renovatio.

Partenerii evenimentului: Telekom România, Volkswagen, Audi, smart.

Participanții la eveniment vor fi înscriși la tombola ce are ca premiu un voucher de închiriere a unei mașini hibride automate, timp de 4 zile, oferit de AVIS România.

Traducerea este oferită de Casa de Traduceri, iar aranjamentele florale de Fairy Garden.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related