Storia.ro lansează pe teritoriul Capitalei un pachet de servicii premium de consultanță financiară și notarială, pentru persoanele care vor să-și cumpere o locuință

Storia.ro lansează pe teritoriul Capitalei un pachet de servicii premium de consultanță financiară și notarială, pentru persoanele care vor să-și cumpere o locuință

Storia.ro lansează două servicii premium pe teritoriul Bucureștiului, cu recomandări de furnizori de servicii de consultanță financiară și notariat, venind astfel în întâmpinarea celor aflați în procesul de achiziție a unei case.

Serviciile de consultanță financiară și notariat sunt primele două tipuri de servicii oferite de Storia.ro și fac parte dintr-o serie care va fi extinsă în viitorul apropiat. Partenerul unic din domeniul consultanței financiare este Kiwi Finance, primul și cel mai mare broker de credite din România, care va oferi gratuit servicii de consultanță utilizatorilor Storia.ro, iar serviciile notariale vor fi furnizate de mai multe birouri notariale din București, dându-le astfel posibilitatea celor care își caută o locuință să aleagă servicii de cea mai buna calitate la cel mai bun preț.

 

“Domeniul imobiliarelor este unul dinamic, așa că Storia.ro își propune să facă mai multe pentru utilizatorii săi decât să informeze sau să intermedieze tranzactii. Lansarea acestor servicii dovedește că Storia.ro este pregătită să facă următorul pas și să se implice în întregul proces de cumpărare a unei case, încă de la decizia de căutare și până în clipa în care aceasta devine acasă. Le mulțumim partenerilor care ni s-au alăturat, iar pe utilizatori îi invităm să folosească noile servicii cu încredere și să rămână aproape pentru că experiența Storia.ro devine tot mai bogată”, a declarat Sorin Bălan, Head of Storia.ro & OLX Imobiliare.

 

Kiwi Finance este primul și cel mai mare broker de credite din România, cu o expertiză de peste 11 ani, 5.000.000 de ore de consultanță în creditare și 164.000 clienți consiliați și asistați în obținerea creditelor. Pentru a accesa serviciile de consultanță financiară și pentru a avea o imagine mai clară asupra soluțiilor de finanțare, utilizatorii își pot completa datele pe storia.ro/servicii-premium, urmând ca în maxim 24 de ore să fie contactați de un reprezentant Kiwi Finance, iar în maxim 48 de ore să stabilească o întâlnire, în cazul în care consideră că este necesar.

 

“Parteneriatul Storia.ro – Kiwi Finance a fost ideea clienților noștri și vrem să fim un reper de calitate în agregarea serviciilor imobiliare din România. Am încredere că experiența, reputația și valorile noastre comune vor garanta clienților că au în noi un partener permanent, onest și informat”, a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

 

În cazul în care își doresc să apeleze la rețeaua de notari care au ales sa facă parte din acest parteneriat, utilizatorii Storia.ro vor beneficia de tariful minim legal pentru serviciile notariale aferente încheierii tranzacției. Aceștia își pot calcula taxele pentru cumpărarea unui imobil pe storia.ro/servicii-premium și, tot acolo, își pot completa datele pentru a fi contactați de unul dintre notarii recomandați de către platformă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related