Cinci premii pentru divizia Daimler Buses în cadrul Bus World din Kortrijk, Belgia

Cinci premii pentru divizia Daimler Buses în cadrul Bus World din Kortrijk, Belgia
  • Autobuzul Citaro hibrid a câștigat Marele Premiu la categoria Autobuze și „Premiul pentru Siguranță ”
  • Tourismo M a impresionat juriul BusWorld prin design și funcționalitățile de siguranță
  • Setra S 516 HD a câștigat premiul „Autocarul Sustenabil al Anului 2018”

Divizia Daimler Buses a obținut 5 premii la expoziția internațională BusWorld desfășurată în Kortrijk, Belgia, între 20 și 25 octombrie 2017. Membrii juriului BusWorld au acordat câte două premii autobuzelor Mercedes-Benz Tourismo M și Citaro hibrid. Autocarul Setra S 516 HD, din categoria ComfortClass, a primit premiul „Autocarul Sustenabil al Anului 2018” din partea juriului internațional al competiției.

 

Autobuzul Citaro hibrid a câștigat Marele Premiu la categoria Autobuze și „Premiul pentru Siguranță”

Autobuzul Citaro hibrid a obținut două premii la debutul său în cadrul celei mai mari expoziții europene de profil - „BusWorld 2017”. Noul vehicul, care, cuplat cu noua direcție electrohidraulică, și-a redus consumul de combustibil cu până la 8,5%, a devenit câștigătorul Marelui Premiu la categoria Autobuze și al Premiului pentru Siguranță. Daimler Buses oferă tehnologia hibridă ca dotare opțională la nivel internațional pentru o gamă largă de autobuze cu motorizări convenționale dedicate transportului urban.

 

Mercedes-Benz Tourismo M a câștigat premii pentru aspectul și siguranța sa

Tourismo M este soluția ideală pentru transportatorii care au nevoie de multe locuri, un portbagaj încăpător și o eficiență economică maximă de la un vehicul cu doar două axe. Cu o lungime de 12,9 m, Tourismo oferă cu un rând de locuri în plus față de versiunea Tourismo cu lungimea de 12,14 m. În cadrul evenimentului din Kortrijk, Tourismo a obținut două premii majore, la categoriile “Design” și “Siguranță”.

 

Autocarul din gama Setra ComfortClass impresionează prin sustenabilitate

Setra S 516 HD s-a aflat, de asemenea, printre câștigătorii desemnați de „BusWorld”. În opinia juriului internațional Setra S 516 HD este „Autocarul Sustenabil al Anului” la categoria autocarelor, vehiculul cu două axe devenind noul standardul în materie de autocare dedicate transporturilor lungi. În plus, autocarul din gama Setra ComfortClass a câștigat recent premii pentru sustenabilitate din partea revistei italiene „Autobus”, a revistei germane "Busfahrt" și a revistei franceze "Mobilité”.

În opinia membrilor juriului, sistemul de propulsie Euro VI impresionează prin eficiența economică remarcabilă și confortul absolut. Mai mult, vehiculul din gama Setra ComfortClass 500 lansat în 2012 oferă atât șoferilor, cât și pasagerilor, valori maxime de siguranță prin intermediul sistemelor de asistență de ultimă generație.

 

Ulrich Bastert, Head of Marketing, Sales and Customer Services în cadrul Daimler Buses, s-a declarat încântat de prezența ambelor branduri ale diviziei Daimler în rândul câștigătorilor BusWorld:

"Suntem extrem de mândri de recunoașterea primită din partea experților internaționali în domeniul autobuzelor și autocarelor, în ceea ce privește aspectul, siguranța și eficiența vehiculelor Daimler. Credem că la baza acestor premii se află preocuparea noastră permanentă pentru nevoile consumatorilor și pentru protejarea mediului înconjurător, în dezvoltarea produselor și serviciilor Daimler. Din acest motiv, brandurile noastre, impulsionate de onorurile primite în cadrul BusWorld, vor continua să reseteze standardele la nivel de industrie în materie de eficiență economică și responsabilitate față de mediul înconjurător."

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related