Răsfață-te de sărbători cu seturile cadou de la Colgate-Palmolive

Răsfață-te de sărbători cu seturile cadou de la Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive s-a pregătit din timp pentru sărbătorile de iarnă și aduce în magazine 11 seturi special concepute pentru această perioadă a anului, ce conțin cele mai apreciate produse de către consumatorii din România, precum și noutățile lui 2017 la prețuri speciale. Seturile Colgate-Palmolive beneficiază de un design atractiv, ambalaje de calitate sau genți cadou, iar produsele din cele mai variate sunt menite să răsfețe toate simțurile. Gama include șapte seturi pentru femei și patru seturi pentru bărbați, cu produse Palmolive, Palmolive Men, Lady Speed Stick și Mennen Speed Stick.

 

Momente de răsfăț pentru doamne

Pachetele de Crăciun dedicate femeilor au în componența lor noile produse lansate în acest an, precum pachetul de damă cu creme de duș Palmolive Gourmet Double, în care se regăsește noutatea din 2017, crema de duș Palmolive Gourmet Mint Shake (250ml), și pachetul de damă Naturals Precious Oils pentru hidratarea pielii.

Pentru momente de răsfăț gourmet, poți ceda tentației aromelor intense de ciocolată și mentă din setul Palmolive Gourmet Double, cu formulă bogată și catifelată care îți hidratează pielea, lăsând-o plăcut parfumată. Setul este format din crema de duș cu extract de cacao Palmolive Gourmet Chocolate Passion (250ml) și crema de duș cu extract de mentă Palmolive Gourmet Mint Shake (250ml).    

 

Cu setul Gourmet Triple poți ceda tentației aromelor intense de ciocolată, vanilie cremoasă și căpșuni proaspete, fără nicio calorie! Cremele de duș din componența sa - Palmolive Gourmet Vanillia Pleasure (250 ml), Gourmet Chocolate Passion (250 ml) și Gourmet Strawberry Touch (250 ml) transformă dușul zilnic într-o experiență irezistibilă de care nu te vei mai sătura.

Pachetul Palmolive Naturals Precious Oils conține gelul de duș Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond (250 ml), cu uleiuri prețioase de camelie, extract de migdale și formulă bogată și mătăsoasă, gelul de duș Palmolive Naturals Argan Oil & Magnolia (250 ml), cu uleiuri prețioase de argan și extract de magnolie, și săpunul lichid Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond (300 ml), cu o consistență cremoasă, fără săpun, care conține ulei de camelie și extract de migdale, ce îți hidratează pielea.

 

Pachetul Naturals Olive este destinat femeilor care acordă o mare atenție ingredientelor pe care le conțin produsele folosite. Săpunul lichid Palmolive Naturals Olive & Milk (300ml) are o formulă cremoasă, îmbogățită cu extracte naturale din măsline și lapte hidratant. Gelul de duș Palmolive Naturals Olive & Milk (250ml) din aceeași gamă conţine lapte hidratant şi extracte naturale din măsline, iar formula sa bogată și mătăsoasă hidratează pielea.

 

Setul Exotic Orchid este un răsfăț pentru simțuri datorită florilor exotice și include antiperspirantul Lady Speed Stick Wild Fresia (45 g) și gelul de duș Naturals Exotic Orchid (250 ml).

Pentru o piele perfectă și arome luxuriante, precum cele de mure, vanilie Bourbon și fructul dragonului, care îți încântă simțurile în timpul dușului, setul Glamorous Raspberry este soluția. Acesta conține două produse Palmolive, și anume: săpunul lichid Magic Softness Raspberry (250 ml) și gelul de duș Aroma Feel Glamorous (250 ml).

Pachetul Sensual Relax îmbină patru produse care te încarcă cu energie pozitivă, îți hidratează pielea și te învăluie în arome de lavandă și cardamon: gelul de duș Aroma So Relaxed (250 ml), spuma de baie Aroma So Relaxed (500 ml), șamponul Softly Liss (350 ml) și antiperspirantul Lady Speed Stick Wild Fresia (45 g). Produsele sunt ambalate într-o elegantă geantă cosmetică.

 

Arome inspirate de forța naturii pentru domni

Pentru bărbați, Colgate-Palmolive a pregătit patru seturi speciale, cu diferite arome revigorante și energizante.  

Setul Men Energising este perfect pentru călătorie, îți amintește de prospețimea naturii şi îţi revigorează simţurile. Ambalat într-o geantă cosmetică cadou, acesta cuprinde gelul de duș 3 în 1 Palmolive for Men Energising (250ml), îmbogăţit cu magneziu şi uleiuri de citrice, spuma de ras Palmolive Men Sensitive (300ml), cu o compoziție cremoasă, îmbogățită cu extract din aloe vera, gelul de duș Men Refreshing (250 ml) şi deodorantul solid Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche (60g).

Setul Men Double este pachetul inspirat din natură, potrivit pentru a fi folosit dimineaţa sau după un antrenament. Acesta este compus din două produse: gelul de duș Men Refreshing (250 ml), îmbogățit cu minerale marine și ulei de eucalipt, şi deodorantul solid Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche (60g), cu parfum inspirat de puterea naturii.

Setul Men Sensitive este ideal pentru un ritual de revitalizare pentru trup și suflet. Acesta conține gelul de duș Palmolive Men Sensitive (250ml), îmbogățit cu extracte de aloe vera, vitamina E și formula cu pH neutru care ajută la hrănirea pielii.

Setul Men Triple este compus din trei produse: șamponul Palmolive Naturals Antimătreață (350ml), cu extracte de origine naturală din mentă sălbatică și urzică albă, pentru un scalp sănătos și un păr strălucitor în fiecare zi, gelul de duș Men Refreshing (250 ml) şi deodorantul solid Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche (60g).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related