Designerii florali vor avea în 2018 cel mai complex program de training din industrie

Designerii florali vor avea în 2018 cel mai complex program de training din industrie

Designerii florali vor avea posibilitatea să își îmbunătățească cunoștințele în domeniu şi să își consolideze cunoștințele în cadrul unui program de training ce va fi lansat anul viitor de agenția Creative Business Management în colaborare cu florăria Floridelux.ro. Programul este cel mai complex lansat până în prezent pe piaţa din România şi se întinde pe module care durează aproximativ un an. 

În urma acestui program intensiv de training, structurat pe module şi specializări, orice persoană care doreşte să activeze în domeniul floristic poate obţine informaţiile necesare. Cursul este structurat în mai multe module, fiecare având o durată de minim 32 de ore.

 

"Ceea care ne diferenţiază de ofertele existente, în prezent, pe piața de training din acest domeniu este complexitatea programului. Am vrut să lansăm un proiect în care pasionaţii de flori să nu mai fie nevoie să devină autodidacţi după finalizarea unor cursuri de bază. O dată înrolaţi în acest proiect, cursanţii noştri vor dobândi noţiunile de bază ale unui florist junior, până la cele mai complexe metode de dezvoltare a unui business în domeniu. Certificarea este doar unul din avantajele oferite de noi, întrucât mizăm în principal pe integrarea unor cunoştinţe aprofundate într-o experienţă practică ce se va desfăşura chiar în atelierele partenerilor noştri", a declarat Bianca Preda (business manager în cadrul agenţiei de training Creative Business Management).

 

Prima sesiune de curs va începe în luna ianuarie când este programat trainingul de Decorator floral-hobby şi artă. Pe 20 ianuarie trainerii echipei Floridelux.ro vor intra în atelier cu prima grupă. Cursul se va desfăşura pe 3 weekend-uri şi se doreşte a fi o introducere în domeniu.

 

Modulele pe care le pot urma cei care vor să investească în dezvoltarea profesiei de florist sunt:

  • Curs de florar junior. Acesta va avea o durată de 50 de ore şi va prezenta aspectele esențiale pe care orice decorator floral trebuie să le cunoască în viitoarea sa activitate. Modulul este programat pentru luna martie 2018.
  • Curs de florar specialist. În urma acestui curs participanţii vor putea obţine o certificare de Decorator floral atestată prin diploma ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificări). Primul modul va avea loc în luna iunie 2018.
  • Curs de florar expert. Detaliază pârghiile de construcţie a unei afaceri cu flori şi soluţiile date de experţii Floridelux.ro.

"Am susținut mereu apariția unui program profesionist și complex pentru persoanele care doresc să se perfecționeze în meseria de florist, indiferent de nivelul de cunoștințe. Noi, la Floridelux.ro, am acordat întotdeauna o importanță deosebită pregătirii floriștilor noștri și investim constant în formarea profesională a acestora. Un pas important făcut în acest sens a fost pregătirea floriştilor noştri de către un master florist internaţional, cu o experienţă de peste 20 de ani. Urmărim cu interes dezvoltarea pieței de HR în floristică şi mizăm foarte mult pe o pregătire corectă bazată pe tehnică şi viteză de lucru, dar şi pe cunoaşterea florilor şi îngrijirea lor, de aceea suntem mândri să fim partenerii acestui program unic în România și să împărtășim din expertiza trainerilor noștri", a declarat Marius Dosinescu (CEO și fondator FlorideLux).

Cursurile sunt susţinute de trainerii Floridelux.ro şi sunt realizate în atelierele celei mai mari florării online din România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related