Pasionații de munte sunt premiați de Hotelul Carmen din Predeal

Pasionații de munte sunt premiați de Hotelul Carmen din Predeal

În acest an, Hotel Carmen, alături de partenerii DescoperimRomânia.ro și RomâniaTuristică.ro, serbează iubirea pentru munte și aventură printr-un concurs. În perioada 1 – 20 februarie, are loc concursul ”Îndrăgostit de munte”, conceput pentru a premia oamenii pasionați de munte, care fotografiază peisajele impresionante ale stațiunilor montane din România și care promovează prin aceste fotografii frumusețea meleagurilor românești.

Concursul ”Îndrăgostit de munte” este organizat de DescoperimRomânia.ro și RomâniaTuristică.ro , în social media și pe site-urile acestora. Câștigătorii concursului se vor bucura împreună cu persoana iubită de un week-end romantic la munte. Cele două premii vor fi oferite de Hotel Carmen din Predeal: un week-end la munte cu mic dejun inclus, acces la centrul SPA și o cină romantică în doi în cadrul restaurantului Atelier ‘30.

Prin concursul ”Îndrăgostit de munte” organizatorii doresc să încurajeze promovarea turismului montan în România și evidențierea frumuseții peisajului local, adunând la un loc fotografiile iubitorilor de natură.

Sunt așteptați să participe la concurs persoanele care își doresc să petreacă timp de calitate alături de persoana iubită și care se bucură cu fiecare ocazie de frumusețile și aventurile pe care le oferă traseele din Munții Bucegi, Piatra Mare și Postăvarul.

Toți cei care vor să participe la concurs trebuie să posteze pe site-ul unuia dintre partenerii media ai concursului poza lor preferată de la munte și să răspundă la întrebarea ”De ce ești îndrăgostit de munte?”.

 

Acest concurs face parte din campania ”Sărbătorește iubirea pentru munte”, care se va desfășura în incinta Hotelului Carmen din Predeal. Turiștii care se vor caza în luna februarie la Hotel Carmen se vor putea bucura de un colț al iubirii, realizat special pentru ei, în care vor putea face fotografii amuzante și romantice sub un decor special.

Hotelul Carmen din Predeal colaborează cu agenția Creative Business Management pentru realizarea campaniilor de comunicare strategică.

 

Localizat în inima staţiunii Predeal, un resort de munte şi schi, Hotel CARMEN este destinaţia ideală pentru recreere, pentru întâlniri de afaceri sau pentru evenimente private.Atât camerele cât şi apartamentele pun la dispoziţia oaspeţilor un confort unic prin designul care îmbină elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care crează o atmosferă intimă, plăcută, prin mobilierul ultramodern şi materialele fine folosite cât şi prin serviciile de calitatepe care le punem la dispoziţia oaspeţilor noştri.

Gama servicii: centru SPA, restaurant Atelier ‘30, Cofetăria Carmen, Loc de Joacă pentru copii, Sală de Conferințe, Sală de Evenimente, Bowling.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related