Pizza Hut introduce noul meniu în restaurantele din Plaza România, Bucureşti Mall, Promenada și Mega Mall

Pizza Hut introduce noul meniu în restaurantele din Plaza România, Bucureşti Mall, Promenada și Mega Mall

După un proces de redesign al restaurantului din Dorobanți, în care a fost introdus un meniu special, începând cu septembrie 2017, Pizza Hut România continuă să se reinventeze. Din luna februarie, noul meniu este disponibil şi în cadrul altor restaurante din Bucureşti, precum Plaza România, Bucureşti Mall, Promenada și Mega Mall. Cu o istorie de peste 20 de ani în România, restaurantul a trecut printr-o serie de schimbări, adaptându-se constant cerințelor consumatorilor și având interesul continuu să adauge un plus de inovație.

Astfel, cei care vor alege să ia masa într-unul dintre aceste restaurante Pizza Hut, vor avea parte de o experiență culinară inedită. Dezvoltat cu ajutorul bucătarului Chef Nico Lontras, meniul conţine, pe lângă preparatele clasice precum paste şi pizza, opţiuni diverse precum: salată de curcan cu ananas, burgeri, coaste sau taco, dar şi noi sortimente de salată şi cocktail-uri.

 

„Pentru un restaurant cu o istorie de peste 20 de ani în România, schimbarea meniului este o provocare în procesul de evoluție al unui brand aşa cum este Pizza Hut. Experienţa restaurantului din Dorobanţi a fost un adevărat succes. Am dezvoltat acest nou concept din dorinţa de a ne adapta la stilul de viaţă şi preferinţele culinare ale clienţilor noştri, reuşind să aducem în meniu preparate diverse. Acesta a fost primit foarte bine şi de aceea am luat decizia de a-l extinde şi în alte locaţii Pizza Hut.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group S.A.

 

Principalele noutăți ale meniului:

Ca feluri principale, coastele de porc cu sos Honey BBQ sau Sweet Chili, burgerii Texas sau Bacon Cheeseburgeri, salata cu ananas şi carne de curcan sunt noutăţile acestui meniu.

Taco, preparat mexican, un alt produs nou din meniu, este recunoscut pentru simplitatea şi savoarea lui și este un amestec de tortilla din porumb, carne de vită, avocado, brânză Cheddar, ceapă roșie, rucola, porumb și coriandru.

Iubitorii de deserturi în stil american se vor putea bucura acum de Peanut Butter Jar, Brownies sau Waffles. Toate acompaniate de unul dintre cocktail-urile alcoolice sau non-alcoolice – o altă noutate din meniu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related