RESERVED o prezintă pe Cindy Crawford, noua imagine a campaniei globale SS18 'I LOVE YOU CINDY'

RESERVED o prezintă pe Cindy Crawford, noua imagine a campaniei globale SS18 'I LOVE YOU CINDY'

Gigantul RESERVED anunță imaginea extrem de anticipată a colecției SS18, pe supermodelul legendar Cindy Crawford, crescând astfel moștenirea lor din ce în ce mai mare de campanii promovate de către cele mai cunoscute vedete iconice în modă.

Într-un ținut al viselor în culori pastelate, RESERVED aduce un omagiu deceniului decadenței, perioada anilor '80, cu o campanie care o surprinde pe Cindy Crawford, modelul de excelență al anilor '80, revenind la un moment în care totul era supradimensionat si nou-nouț: modă nouă, muzică nouă, tehnologie nouă.

Campania ne transportă înapoi în timp, în epoca de aur a casetofoanelor, a fixativului și a telefoanelor mobile gigantice. O vedem pe Cindy dansând în suburbiile însorite, în strălucirea diafană a unui platou de filmare al unei telenovele de epocă și condusă într-un camion de către un invitat surpriză...

"Am fost foarte încântată atunci când mi s-a propus acest proiect. Mi-a plăcut conceptul campaniei, care surprinde nostalgia anilor '80 într-un mod amuzant, cu totul nou. Chiar am ieșit din zona mea de confort cu toate scenele de dans. Costumul roz pe care îl port în campanie mi-a plăcut foarte mult", a declarat Cindy Crawford despre participarea în noua campanie RESERVED.

 

"I LOVE YOU CINDY" are o distribuție de excepție alcătuită din staruri și contribuitori de top. Regizată de Gordon von Steiner, distribuția o include pe Crawford, pe actorul Dacre Montgomery din Stranger Things, pe Eric Roberts și pe Tish Graves. Au contribuit unii dintre cei mai importanți oameni creativi ai industriei, Jay Massacret s-a ocupat de styling, coafura a fost realizată de Akki Shirakawa și machiajul de către talentata Isamaya Ffrench din Londra. Filmul de campanie extrem de stilizat aduce la viață lumea jucăușă și imprevizibilă RESERVED cu puterea ținutelor în prim plan.

Campania de primăvară 2018 include imagini și conținut video pentru web și pentru rețelele de socializare, hashtagul oficial al campaniei fiind #iLoveYouCindy. Fimuleţul teaser poate fi urmărit aici:

Cindy Crawford se alătură alumnilor campaniilor RESERVED, printre care Kate Moss, Adwoa Aboah, Jourdan Dunn, Jon Kortajarena și Irina Shayk.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

DictionarBranded


Related