Colecția PANDORA Shine s-a lansat printr-o petrecere memorabilă

Colecția PANDORA Shine s-a lansat printr-o petrecere memorabilă

PANDORA a sărbătorit lansarea colecției SHINE printr-o petrecere tematică care a reunit la Gargantua KSLF 200 de invitați – jurnaliști, vloggeri și influențatori ai momentului, precum și designeri și stiliști consacrați.

Golden Party by PANDORA a avut loc într-un decor strălucitor, cu un catering rafinat și cu momente de magie realizate de Andrei Girjob, invitații dansând și fredonând versurile pieselor interpretate de Dalma Kovasc.

Evenimentele PANDORA au devenit memorabile, prin conceptele inovatoare și colecțiile de bijuterii rafinate și feminine, strângând mereu persoanele cheie din industria fashion și cei mai relevanți influenceri, la nivel local.

 

„A fost o energie aparte la Golden Party by PANDORA și ne-am bucurat că au răspuns invitației noastre oameni dragi cu care lucrăm zi de zi. Și în acest an PANDORA a lansat o colecție inspirată, impunând trenduri pe piața din România. Purtând bijuteriile PANDORA Shine, aurul devine astfel un lux accesibil, creând look-uri complexe și expresive.” a spus  Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related