Filmele care te provoacă să îţi depăşeşti limitele

Filmele care te provoacă să îţi depăşeşti limitele

Poate vă întrebaţi ce legătură există între Alicia Vikander – care o joacă în „Tomb Raider. Începutul” pe Lara Croft, o tânără care-şi pierde tatăl – şi Bruce Willis – interpretul lui Paul Kersey, un medic îndurerat, care rămâne fără soţie, în filmul „Death Wish. Răzbunarea”? Nu vorbim doar despre împrejurările nefavorabile, ci şi de puterea celor doi de a trece peste obstacole şi de a-şi depăşi limitele în situaţii noi, cu care nu s-au mai confruntat până acum.

 

„Timpul este preţios pentru noi toţi, astfel că, întotdeauna când organizăm acest tip de activări, încercăm să le oferim participanţilor experienţe cât mai memorabile, care să fie deopotrivă interesante şi inspirate de filmele pe care le promovăm. Şi suntem bucuroşi că invitaţii răspund mereu pozitiv propunerilor noastre, implicându-se cu entuziasm în evenimentele dedicate filmelor, cum s-a întâmplat şi de data aceasta”, a spus Evelyn Bărăscu, PR Manager RAN Events.

 

 „Pentru noi este o cursă continuă şi o provocare în identificarea unor unghiuri diferite de abordare şi a unor asocieri cât mai neobişnuite şi creative pentru fiecare lansare de film”, a spus Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

 

Cu acest lucruri în minte, provocarea pentru agenţia RAN Events şi distribuitorul Forum Film România a fost să aducă adrenalină şi dinamism în promovarea celor două producţii. Cum faci acest lucru rămânând în linie cu mesajele şi poveştile din filme? Alegând activităţi inedite, care să surprindă şi să te scoată din zona de confort.  

„«Death Wish» şi «Tomb Raider» sunt două filme care au adus o doză de acţiune şi suspans în acest sezon în cinematografe şi suntem încântaţi că avem ocazia să îi introducem pe jurnalişti şi bloggeri în universul fiecărui film, prin proiectele pe care le gândim,” a spus Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România.

 

Astfel, pentru lansarea filmului „Death Wish Răzbunarea”, mai mulţi bloggeri, jurnalişti şi influenceri au fost invitaţi la Tactical Shooting Range pentru a învăţa să folosească o armă de foc, la fel ca Bruce Willis. Sunetul focurilor de armă şi anticiparea primei apăsări pe trăgaci sunt senzaţii pe care nu le experimentezi în fiecare zi.

 

Nici urcarea pe cel mai înalt perete de escaladă din Bucureşti nu e un lucru pe care îl faci în mod normal, dar apariţia Larei Croft în cinematografele din România, în „Tomb Raider. Începutul”, a meritat marcarea momentului într-un mod special. La Vertical Spirit, invitaţii au trecut peste frica de înălţime şi s-au aventurat pe unele dintre cele mai dificile trasee din sala de escaladare. 

 

Despre „Death Wish. Răzbunarea”

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce şi-a făcut o carieră din salvarea vieţii oamenilor aflaţi în pragul morţii. Dar după ce soţia lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăşte să-şi folosească abilitaţile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaşte îndurarea.

  

Despre „Tomb Raider. Începutul”

Cu Alicia Vikander în rolul principal, aventura epică din Tomb Raider spune povestea originală ce îi transportă pe spectatori în prima expediţie a Larei Croft, dar şi în mintea şi sufletul unui personaj care, pentru a-şi găsi locul în lume, trebuie să facă legătura dintre viitorul şi trecutul său. Filmul explorează alegerile şi aventurile Larei, în timp ce descoperim cum a devenit cea mai populară eroină.

 

 

Echipa Forum Film a fost formată din Andreea Zidaru (General Manager) şi Patricia Călugăru (Marketing Coordinator).

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director) şi Evelyn Bărăscu (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related