5 domenii în care te poți specializa dacă vrei să lucrezi de acasă

5 domenii în care te poți specializa dacă vrei să lucrezi de acasă

Mai mult de 30% din populația globală are un job flexibil sau muncește de acasă. Statisticile confirmă ca tendințele pe piața muncii se îndreaptă către un mediu dinamic, dar foarte personalizat. Tot mai mulți tineri devin antreprenori încă de pe băncile școlii, iar mamele își aleg slujbe cu program flexibil pentru a sta acasă cu cei mici. Pentru cei care vor să își construiască o carieră fără a părăsi sufrageria, trainingurile oferă foarte multe oportunități de specializare în domenii creative, dându-le persoanelor libertatea de a începe o carieră în domeniile lor preferate. 

Creative Business Management a facut un top al domeniilor cu cea mai rapidă creștere în România. Pe baza opțiunilor de curs exprimate de peste 700 de cursanți, domeniile preferate de către cei care vor să lucreze de acasă sunt: 

1. Vânzări online. Comerțul electronic este în continuă creștere, iar România are cea mai mare creștere în e-commerce din Europa. Majoritatea celor care încep o afacere online își doresc independență financiară și flexibilitatea programului. Pe lângă crearea unui magazin online propriu, cei mai mulți aleg să colaboreze și cu alte platforme precum marketplace Emag. Pentru a-și perfecționa abilitățile de antreprenori în online majoritatea aleg cursuri de marketing digital și copywriting pentru a învăța cele mai noi tactici de promovare. 

2. Vânzări pe Amazon. În ultimul an comunitatea vânzătorilor pe Amazon a facut o cifră de afaceri de 50 de milioane de dolari, fapt care o poziționează ca fiind afacerea cu cea mai mare creștere. Cei mai mulți selleri investesc câteva mii de euro în a cumpăra cantități mari dintr-un produs din China și îl vând pe piața online imensă pusă la dispoziție de gigantul Amazon. Pentru a-i ajuta pe începători agenția de training Creative Business Management a lansat un curs de vânzări pe Amazon care își propune să aducă o informație completă pentru cei care vor să gestioneze un business de sute de mii de euro chiar din sufragerie.

 

3. Hobbyurile au fost întotdeauna cel mai bun început pentru o afacere. Mulți dintre cei care aleg să meargă pe cont propriu caută să dezvolte o pasiune mai veche pe care sa o monetizeze respectând motto-ul "Dacă faci ce îți place nu vei munci nicio zi din viata ta". Blogging-ul este una dintre pasiunile care generează tot mai mulți lideri de opinie. Bloggerii care își fac vocea auzită în rândul unor comunități mari reușesc să devină adevărate vedete, iar profiturile nu întârzie să apară. Cei care vor să învețe cum să scrie pentru blogul personal sunt cei care aleg un curs de copywriting.

4. Florile sunt pasiunea multor femei, dar a face un business din ele necesită răbdare și experiență. Cu toate acestea multe doamne îndrăznețe au pornit mici afaceri de design floral chiar din propria locuință. Pentru acestea agenția a lansat în colaborare cu floraria Floridelux.ro cel mai complex program de training în domeniul floristicii. Odată înrolați în acest proiect, cursanții vor dobândi noțiunile de la nivelul de bază ale unui florist junior, până la cele mai complexe metode de dezvoltare a unui business în domeniu.

5. Câți orășeni nu visează să se mute într-o zi la țară și să mănânce sănătos? Pentru cei care îndrăznesc să facă acest pas agricultura ecologică poate deveni nu numai o sursă de hrană sănătoasă, dar și o afacere. De peste 4 ani Creative Business Management învață cursanții cum să înceapă o afacere cu produse bio chiar în propria grădină. Ei își pot perfecționa cunoștințele în cadrul cursului de manager de fermă. În acel moment casa lor va deveni, oficial, ferma. 

Oricare dintre oportunitățile de afaceri sunt alese, cursurile vor fi un început excelent în domeniile de interes.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related