Marca Volvo primește o nouă distincție la nivel internațional

Marca Volvo primește o nouă distincție la nivel internațional

Volvo XC60 a fost desemnată Mașina Anului în cadrul premiilor Middle East Car of the Year (MECOTY).

Cel mai recent model Volvo XC60 a fost numit mașina anului de către juriul Middle East Car of the Year (MECOTY), în cadrul ceremoniei anuale de decernare a premiilor MECOTY, desfășurată în paralel cu Salonul Auto Internațional Abu Dhabi. În plus, XC60 a mai primit distincția de Midsize Premium SUV, iar varianta XC40 a obținut trofeul pentru categoria SUV-uri de mici dimensiuni, în categoria Premium.

De asemenea, modelul XC60 a primit în luna martie titulatura de Mașina Anului 2018 la Salonul Auto de la New York, precum și următoarele distincții:

  • XC60 – Premiul pentru cea mai sigură mașină a anului 2018, Arab Wheels (Orientul Mijlociu);
  • XC60 - Cel mai bun SUV compact al anului 2018, la categoria premium, Automobile Magazine & Future TV (Orientul Mijlociu);
  • XC60 - Cel mai bun SUV premium și mașina anului, Auto magazine (Israel);
  • XC60 - Cel mai bun SUV de dimensiuni medii în cadrul Premiilor Naționale Auto Leader 2018 (Ucraina).

În același timp, cel mai recent model din gama SUV a Volvo Cars, XC40, lansat pe piața din România la începutul lunii martie, a fost desemnat Mașina Anului 2018 în cadrul Salonului Auto de la Geneva, o premieră în istoria mărcii la nivel internațional, la acel moment. Modelul XC40 a fost, de asemenea, desemnat cel mai bun crossover compact premium de către revista Wheels (UAE). SUV-ul compact de mici dimensiuni, care vine în completarea gamei, alături de XC60 și XC90 este construit special pentru șoferul urban și este primul model Volvo disponibil cu un nou motor cu trei cilindri.

 

Toate aceste premii se adaugă în palmaresul Volvo Cars pentru acest an, perioadă în care marca a reușit să obțină unele dintre cele mai importante distincții din domeniul auto la nivel internațional, cu mai multe modele:

  • V90 Cross Country - Cel mai bun vehicul pentru toate tipurile de teren în cadrul Premiilor Naționale Auto Leader 2018 (Ucraina);
  • XC90 T8 Twin Engine - Cel mai bun în categoria "Mașini electrice și hibride" în cadrul Premiilor Naționale Auto Leader 2018 (Ucraina);
  • XC90 - Cel mai bun SUV al anului 2017, Avto Magazin (Adria);
  • S / V90 - Cel mai bun din segmentul superior (E), Avto Magazin (Adria).

Noul XC40, cât și variantele XC60 și XC90 sunt aduse în România prin intermediul Forum Auto România, unicul importator al autoturismelor Volvo la nivel local. Compania lucrează, în prezent, cu cinci dealeri autorizați (doi în București, unul în Constanța, unul în Timișoara și unul în Iași) și vizează să își mărească rețeaua de parteneri cu noi dealeri, în Brașov și Cluj.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related