PANDORA a mutat Hollywood-ul la București la petrecerea VIVA

PANDORA a mutat Hollywood-ul la București la petrecerea VIVA

Cea mai glam și stylish petrecere a lunii mai - VIVA! Party 2018 – a reunit peste 100 de invitați celebri, vedete, jurnaliști, bloggeri, influenceri, pe care i-am surprins cu un colț de Hollywood, recreat cu originalitate de PANDORA.

Seara a debutat cu fotografii spontane la spiderul inedit și a continuat cu mici experimente cinematografice ingenios realizate de Stan Miles, care i-a provocat pe invitați să iasă din zona de confort și a surprins posturile lor originale în slow motion.

În colțul de cinci stele creat de PANDORA, prietenii brandului s-au simțit ca pe un platou de filmare, dând dovadă de talent și făcându-se remarcați prin mișcări senzuale și îndrăznețe, toate capturate în numeroase filme care au generat multe like-uri  în social media.

Povestea PANDORA a avut nenumărați protagoniști în seara petrecerii, printre cele care au ales să poarte bijuteriile originale aflându-se și  Andreea Ibacka, Anca Serea, Oana Popoiag, Dana Enache,  Oana Roman, Tily Niculae, Adina Halas, Andreea Remeţan, Eli Roman,  Alina Tanasă, Irina Mohora, Iuliana Pepene, Livia Graur, Crina Abrudan, Diana Pârvu, Eda Bianca Mărcuș, Alexia Ţalavutis, Loredana Dinu, Giulia Anghelescu, Xonia, Mădălina RedBlonde, Ştefania Cristina, Sasha Borona, Maria Andreea, Iulia Verdeş, Majda şi Olivia Niţă.

 

„PANDORA înseamnă originalitate, calitate, atenție neobișnuită pentru detalii și momente unice. Exact așa ne-am dorit să fie și colțul PANDORA de la petrecerea VIVA!, un loc minunat, o frântură de legendă, unde cei prezenți să trăiască momente aparte. Așa am recreat un Hollywood la scară mică, dându-i fiecărui invitat ocazia să se simtă ca un actor. La petrecerea VIVA! PANDORA nu numai că a adus un plus de lumină și good vibe, dar a și creat un setting de poveste, iar noi am provocat invitații să se distreze maxim”, a declarat Patricia Mihail (PR Director  RAN Events Communication).

 

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director), Anca Marcu (PR Senitor), Bianca Pena (Creative PR), Adriana Stanciu (PR Manager) și Evelyn Bărăscu (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related