Intesa Sanpaolo aduce Expoziția Vedute Venețiene la Muzeul Național de Artă al României

Intesa Sanpaolo aduce Expoziția Vedute Venețiene la Muzeul Național de Artă al României

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, lider în Italia și unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Zona Euro, aduce pentru prima dată în România expoziția Vedute Venețiene, care va fi găzduită timp de o lună la Muzeul Național de Artă al României, din 14 iunie până pe 15 iulie.

Operele de artă barocă din expoziția Vedute Venețiene aparțin unor artiști celebri, maeștri ai genului: Canaletto, Michele Marieschi, Francesco Guardi și Hendrik Frans van Lint. Tablourile provin de la Gallerie d'Italia - Palazzo Leoni Montanari din Vincenza, unul dintre cele trei muzee aflate sub patronajul Grupului Intesa Sanpaolo.

Expoziția face parte din Progetto Cultura, proiectul cultural de responsabilitate socială al grupului italian, ca parte a filozofiei sale că dezvoltarea culturală și socială a unei țări contribuie implicit și la progresul și dezvoltarea sa economică.

Progetto Cultura este coordonat cu Planul de Afaceri al Băncii, astfel încât să coreleze în mod coerent activitatea specifică unei instituții bancare cu promovarea culturii.

Intesa Sanpaolo este singura instituție financiară din Italia care deține propriile muzee, găzduind o colecție impresionantă de 20.000 de opere de artă, dintre care aproape 10.000 au o valoare artistică deosebită.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related