ROCKWOOL este partener al proiectului EFdeN care va reprezenta România la Solar Decathlon 2018

ROCKWOOL este partener al proiectului EFdeN care va reprezenta România la Solar Decathlon 2018

ROCKWOOL, lider mondial în soluții de izolare din vată minerală bazaltică, este unul dintre partenerii echipei EFdeN la cea mai importantă competiție internațională de locuințe sustenabile, Solar Decathlon Middle East 2018. Compania contribuie cu produse de izolație din vată minerală bazaltică la construcția casei sustenabile EFdeN Signature care va reprezenta România la finala din Dubai, în perioada 14-28 noiembrie.

 

Proiectul celor de la EFdeN reprezintă unul dintre cele mai bune exemple de construcții sustenabile în care produsele ROCKWOOL își pot dovedi calitățile incontestabile. Eficiente, durabile, acestea asigură un climat optim în locuință, în deșert sau în mijlocul Bucureștiului, materialele fiind rezistente în timp, indiferent de condiții. Le urăm succes tinerilor din echipa EFdeN și sperăm să continuăm colaborarea cu ei și în alte proiecte viitoare, menite să remodeleze viitorul clădirilor, la care ne dorim să avem un rol important”, spune Florin Popescu (Business Unit Director, ROCKWOOL Balkans).

 

„Le mulțumim celor de la ROCKWOOL pentru că ne-au pus la dispoziție produsele lor de izolație din vată bazaltică, dar și pentru consultanța oferită pentru a obține performanțe cât mai bune cu acestea. Cu sprijinul partenerilor noștri, sperăm să facem cât mai cunoscut proiectul nostru la Solar Decathlon 2018, precum și să inspirăm tot mai mulți proprietari de locuințe să utilizeze astfel de soluții, pentru o viață mai sustenabilă”, adaugă Adrian Chelariu (arhitectul coordonator al proiectului EFdeN).

 

Casa EFdeN Signature va include produse ROCKWOOL din gamele Multirock și Airrock pentru planșee și fațada locuinței. Aceasta poate fi vizitată de publicul larg în cadrul parcării din Băneasa Shopping City până pe 31 august. În toamnă, case va fi dezasamblată, transportată la Dubai și reasamblată acolo în doar 15 zile, în cadrul competiției.

Solar Decathlon este cea mai importantă competiție de locuințe sustenabile din lume și a luat naștere în 2011 în Statele Unite ale Americii. Ediția din acest an are loc pentru prima dată în Orientul Mijlociu, unde 21 de echipe din 16 țări de pe 4 continente vor concura în 10 probe interdisciplinare pentru premii de aproximativ 2,5 milioane de dolari.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related