Experți din România și UK, la cel mai important eveniment de content marketing din România

Experți din România și UK, la cel mai important eveniment de content marketing din România

WeContent, cea mai mare conferință de content marketing din România, va avea loc pe 01 noiembrie 2018 la Movieplex din cadrul Plaza Mall și va reuni speakeri de top din țară și din UK.

Evenimentul se adresează specialiștilor din domeniul marketingului, comunicării și PR-ului, celor care creează conținut – copywriteri și content writeri, vloggerilor, bloggerilor, dar și antreprenorilor interesați să-și eficientizeze eforturile de vânzări.

Aflat la prima ediție, WeContent își propune să reunească oameni care împărtășesc aceeași viziune asupra viitorului în marketing și să construiastă în jurul conferinţei o comunitate de creatori, specialiști și susținători ai conținutului de calitate.

 

“Am observat în interacțiunile de business din ultimii ani o concentrare tot mai mare a brandurilor pe content marketing. WeContent vine ca un răspuns la nevoile specialiştilor din domeniu şi a antreprenorilor, de a accesa informaţii de la leaderii industriei şi de a fi la curent cu tendinţele. De asemenea, credem în puterea comunității de a schimba lucrurile, așa că ne dorim să construim în jurul conferinţei una care creează conținut valoros”, a spus Constantin Stanciu, co-fondator Upgrader şi organizator WeContent.

 

Speakerii din cadrul conferinței sunt experți premiați și recunoscuți pentru realizările lor în domeniu. Mulți au pus bazele propriilor proiecte și companii de succes și vorbesc frecvent la evenimente recunoscute internaţional. Printre ei se numără Jon Burkhart - Fondator al TBC Global, Jon Mowat - Managing Director al Hurricane Media, Sonja Jefferson - Content marketing consultant and trainer la Valuable Content, Mihai Holhos - Fondator al Dozei de Has & Viral Studios, Laurențiu Dumitrescu - Managing partner la Digital Star și Alex Dona - Managing partner la Times New Roman.

Invitații și agenda evenimentului vor acoperi aspecte diverse ale content marketingului, de la cum să fomulezi o strategie de succes, la diferite canale de promovare, optimizarea SEO, tendințe și tehnologii, storytelling și cum să ieși din convențional.

Conferința va fi urmată pe 2 noiembrie de o nouă zi cu workshop-uri susţinute de doi traineri britanici cu know-how excepţional.

WeContent este organizat de Upgrader Events. Până pe 25 septembrie, biletele pot fi achiziționate la un preț redus.

Evenimentul este susţinut de către Secom, Nespresso, 441 Design Studio, Gateway VR, Amelie Photobooth, Studio Colors, iTrad, Felie de măr şi Andei Zafiu Photography.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related