FIFA 19, unul dintre cele mai mari jocuri din lume, creat de talente tech din România și Canada, se lansează astăzi

FIFA 19, unul dintre cele mai mari jocuri din lume, creat de talente tech din România și Canada, se lansează astăzi
  • FIFA 19 este dezvoltat de doar două studiouri din lume, EA România și EA Vancouver, aceasta fiind cea mai nouă ediție a celei mai populare francize de jocuri video creată în țara noastră
  • FIFA 19 aduce numeroase noutăți, printre care și mult-așteptatele UEFA Champions League, Europa League și Supercupa Europei, acum recreate autentic în joc
  • Această ediție va include și finalul spectaculos al poveștii lui Alex Hunter în The Journey: Champions, a treia și ultima etapă din povestea personajului

Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și producătoare de jocuri video din România, lansează astăzi la nivel global FIFA 19. Cel mai nou titlu din celebra serie de jocuri video este dezvoltat de EA România în colaborare cu EA Vancouver și este disponibil acum în toată lumea, pentru utilizatorii PS4, XBOX One, Nintendo Switch, PC, XBOX 360 și PS3.

Este o mare onoare și responsabilitate ca unul dintre cele mai mari jocuri din lume să fie creat aici, în țara noastră, de o echipă atât de diversă de talente din tech și entertainment. În fiecare an, ne străduim să oferim cea mai bună experiență pentru jucătorii din toate colțurile lumii, iar întreaga noastră echipă este foarte mândră de FIFA 19. Totodată, suntem foarte nerăbdători să vedem reacțiile fanilor odată ce au ocazia să încerce jocul astăzi și în zilele următoare! Cu FIFA 19, continuăm parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, prin intermediul căruia am adus numeroase noutăți pentru fanii din țară: trei noi jucători români, precum și introducerea noului echipament și a noului blazon ale naționalei de fotbal a României – toate acestea sunt acum «in the game»", a declarat Vlad Beu (Supervising Development Director, Electronic Arts România).

 

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie și entertainment care operează în țara noastră și unul dintre cele două studiouri din întreaga lume care au creat jocul FIFA, alături de studioul EA din Vancouver. EA România este prezentă în țara noastră din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed, UFC și, începând cu acest an, NHL. Echipa multidisciplinară de români care lucrează la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusă din peste 1,500 de oameni, cu expertiză în diverse domenii: producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experți UX, specialiști de testare și multe altele.

FIFA 19 aduce multiple funcționalități noi, iar special pentru fanii români, jocul include noul echipament și noul blazon ale echipei naționale de fotbal a României, precum și trei noi fotbaliști români recreați autentic în joc – Florin Andone, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.

Jucătorii se vor putea bucura în FIFA 19 atât de modurile de joc consacrate, cât și de unele noi, foarte anticipate de împătimiți. Totul începe cu introducerea celor 3 competiții UEFA – Liga Campionilor, Europa League și Supercupa Europei – în cadrul cărora jucătorii vor putea să se lupte pentru trofeele mult râvnite, din fazele grupelor până în finale. În plus, FIFA 19 include și finalul apoteotic al poveștii lui Alex Hunter și evoluția sa în lumea fotbalului de vârf în The Journey: Champions, dar și noutăți în modurile FIFA 19 Ultimate Team și Kick Off.

În gameplay au fost introduse o serie de inovații precum noul sistem Active Touch, care permite un control superior al mingii și al jucătorilor, mai multă fluiditate și o evoluție în ceea ce privește trăsăturile de personalitate ale jucătorilor. Printre noile funcționalități ale FIFA 19 se numără și noile Dynamic Tactics – un sistem complet reimaginat care facilitează personalizarea tacticilor de joc și ale lotului de jucători, noile 50/50 Battles – pentru un plus de robustețe fizică și un control cât mai rafinat în cazul disputelor pentru balon, funcția Timed Finishing – care influențează lovirea balonului în funcție de aptitudinile utilizatorului, și tehnologia Real Player Motion – care continuă să accentueze trăsăturile de personalitate ale jucătorilor cu animații realiste și autentice. Tehnologia Frostbite, utilizată în joc și care reprezintă o parte importantă din activitatea echipei EA România, asigură o calitate ridicată și o fidelitate vizuală care rescrie standardul în rândul jocurilor video sportive.

De asemenea, coloana sonoră a FIFA 19 impresionează prin intermediul celor 43 de piese muzicale provenind din 16 țări diferite. La caracterul unic al experienței muzicale internaționale au contribuit artiști ca Childish Gambino, Gorillaz, Logic, Jacob Banks și LSD (Labring, Sia & Diplo), printre alții. Mai mult de atât, capitolul final al The Journey a primit un moment muzical unic, prin intermediul câtorva zeci de muzicieni de orchestră celebri, sub baghetele lui Hans Zimmer, cel care a creat coloanele sonore unor filme ca Gladiatorul, Trilogia The Dark Knight sau The Lion King, și Lorne Balfe, care a semnat coloanele sonore pentru Pacific Rim Uprising sau Misiune Imposibilă – Fallout, printre altele. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related