Dublă sărbătoare, alături de fani: Onomastică și aniversare în octombrie pentru Taco Bell, la un an de la lansare

Dublă sărbătoare, alături de fani: Onomastică și aniversare în octombrie pentru Taco Bell, la un an de la lansare

Pe 12 octombrie 2017, Sphera Franchise Group deschidea primul restaurant Taco Bell din România, în Centrul comercial Băneasa Shopping Center din București. Entuziasmul din săptămânile de dinainte de deschidere a culminat cu peste 2.000 de clienți în prima zi la Taco Bell, un record absolut de vânzări pentru rețeaua Taco Bell în Europa în prima săptămână și cozi care au durat săptămâni la rând. Între timp, Taco Bell a deschis alte două locații în București, în Mega Mall, respectiv ParkLake Shopping City și-a provocat fanii să se bucure de noi experiențe în materie de food și going out, dar și prin alte activități, a căutat Începători pasionați și pregătește, în prezent, extinderea în alte orașe din țară.

 

„În urmă cu un an, îl cunoșteam pe fanul Taco Bell #1 din România, primul client al brandului, la deschiderea oficială. De atunci, fanii au venit în număr mare la Taco Bell, iar cel mai bun mod de a sărbători aniversarea este, desigur, alături de ei, cei care ne-au lăsat sute de comentarii atunci când au aflat că brandul vine în România, care au fost dispuși să aștepte ore în șir la cozi pentru a descoperi produsele, care ne-au ajutat să fim tot mai buni și care au revenit în nenumărate rânduri în restaurantele noastre pentru a se bucura de gustul unic, de inspirație mexicană. Pentru ei, lansăm acum și Zilele Taco, sărbătoarea care completează universul brandului, și continuăm călătoria Live Más împreună”, a declarat Mark Hilton (CEO Sphera Group).

 

Taco Day în jurul lumii  

Primul taco de la Taco Bell a fost preparat în sudul Californiei. Acolo, în 1962, Glenn Bell punea bazele a ceea ce urma să devină cea mai mare rețea de restaurante de tip QSR în domeniul produselor de inspirație mexicană din lume. Consumatorii americani au ajuns să iubească de mult taco, încât i-au dedicat o sărbătoare specială. Astfel, în SUA, 4 octombrie este National Taco Day, iar fanii nu concep să treacă ziua fără să iasă la taco alături de cei dragi. Iar Taco Bell nu concepe să nu sărbătorească alături de ei. În ultimii ani, Taco Bell a cucerit numeroase alte piețe, astfel că, în 2018, brandul își invită consumatorii din 20 de țări să descopere și să se bucure de Taco Day prin oferte speciale. 

 

Zilele Taco în România

Daca 4 octombrie este Taco Day în jurul lumii, iar pe 12 octombrie se împlinește un an de Taco Bell în România, atunci este ocazia perfectă pentru o sărbătoare originală, în stil Taco Bell. Între 4-12 octombrie, fanii sunt așteptați la #zileletacobell în restaurante, cu un meniu special, care include 4 tacos, alături de 2 porții de cartofi sau de nachos și 2 băuturi răcoritoare, la un preț promoțional.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related