Întâmpină toamna cu noua colecție FOREVER 21

Întâmpină toamna cu noua colecție FOREVER 21

Septembrie a anunțat nu doar instalarea toamnei, ci și noua colecție FOREVER 21. Sezonul acesta, moda se inspiră din coloristica toamnei, este bogată în imprimeuri, dungi și materiale călduroase, făcând o incursiune în anii ’80. Perioada stilurilor vestimentare îndrăznețe revine cu pantaloni largi, fuste cloș și cercei rotunzi. 

Noul an școlar și întâmpinarea unui nou anotimp reprezintă momentul perfect pentru revizuirea garderobei și completarea acesteia cu articole vestimentare noi, în tendințe. Un look la modă, în concordanță cu tendințele actuale, se poate obține rapid, fără o investiție majoră.

Printre inspirațiile sezonului de toamnă/iarnă 2018/2019, se află culorile puternice, vivide. Era nuanțelor cenușii sau a pastelurilor delicate devine, treptat, o poveste din trecut. Sezonul acesta evocă anii ’80, perioada stilurilor vestimentare curajoase.

Pentru cei care își doresc să poarte cu ei o parte din zilele călduroase de toamnă în ținutele de sezon, fustele mini într-o varietate de culori, texturi și materiale sunt mereu o soluție. Acestea pot fi combinate foarte ușor cu cămăși elegante sau cu bluze largi, comode, atât în ținutele de școală, cât și în cele formale.

În plus, jeanșii mereu la modă sunt un must al toamnei. Sezonul acesta va fi dominat de ținute complete din denim. Până nu demult, combinarea unei perechi de jeanși cu o geacă din denim era aproape interzisă în modă. Acum, această combinație este chiar încurajată.

Colecția de toamnă FOREVER 21 include tricouri cu imprimeuri, inscripții și logo-uri ce nu se vor demoda niciodată. Acestea reprezintă o semnătură de stil a anilor ’80 și ’90 care, combinate cu accesorii clasice, creează stiluri vestimentare nemuritoare.

Elementele sportive vor fi incluse și ele în ținutele de zi cu zi. Bluze largi, combinate cu pantaloni eleganți și jachete bomber care completează perfect vestimentația. Toamna aceasta va fi bogată în stiluri casual.
Colecția actuală include și o varietate de accesorii care completează ținutele de zi cu zi.

Magazinele FOREVER 21 prezintă și colecții de articole vestimentare create în colaborare cu fenomenele popular culture, Kendall și Kylie, inspirate de personalitățile lor autentice – o adevărată aventură a modei.

FOREVER 21 este una dintre cele mai renumite mărci de modă din lume, are sediul în Los Angeles și își desfășoară activitatea în peste 820 de magazine deschise în aproape 60 de țări. 

FOREVER 21 dezvăluie tendințele cele mai în vogă și de actualitate ale modei, foarte apreciate de consumatori. Inspirată de moda de stradă, de muzică, de cultură și de cele mai moderne stiluri de viață, în prezent, brandul este cunoscut pe scară largă pentru stilul său marcant, abordarea inovatoare și pentru faptul că este lider în conceptul de „fast fashion” - oferind un sortiment vast de produse de modă cu introducerea de modele noi zilnic la prețuri avantajoase.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related