Analiză: ardelenii au cea mai mare grijă de mașinile lor

Analiză: ardelenii au cea mai mare grijă de mașinile lor

Potrivit OMV Data Center, cei mai mulți dintre șoferii care aleg să își spele mașina atunci când opresc pentru alimentare sunt din județele Bihor, Cluj și Satu Mare.

Ultima analiză OMV Data Center indică faptul că, în decursul unui an, un număr de mașini echivalent cu 80% din totalul autoturismelor înregistrate în județul Bihor s-au bucurat de „răsfăț” și au folosit serviciul de spălătorie auto din cadrul stațiilor OMV. Totodată, putem spune că cele mai curate mașini se găsesc în județele Satu Mare și Cluj. În aceste zone de tranzit, dar care au și un număr mare de rezidenți din alte județe, numărul autoturismelor spălate într-un an este cu 3%, respectiv cu 0.7% mai mare decât totalul mașinilor înregistrate în cele două județe.

În fiecare zi, zeci de mii de șoferi aleg să își alimenteze mașina, iar cu această ocazie, o parte dintre ei profită de timpul petrecut în benzinărie pentru a-și spăla mașinile.

Cei mai mulți dintre șoferii români își calculează foarte bine rutele atunci când pleacă la drum, pentru a petrece cât mai puțin timp în trafic. Tocmai de aceea, faptul că au posibilitatea de a-și spăla mașina în același loc în care alimentează reprezintă pentru ei un mare avantaj, întrucât presupune un drum în minus la spălătorie. De asemenea, aici au și opțiunea de a trece mașina printr-un program de spălare rapidă, care durază doar 8 minute. 65% dintre clienții OMV Top Wash din România au ales această variantă, ceea ce ne demonstrează că pentru ei este foarte important să se bucure de servicii de înaltă calitate, livrate rapid”, a declarat Marian Fotache (Convenience Retail Manager).

 

În ceea ce privește Capitala, numărul șoferilor care au ales unul dintre serviciile de spălare auto disponibile în sațiile OMV de aici este echivalent cu 38,5% dintre mașinile înmatriculate în acest oraș. Una dintre cele mai populare stații din București este cea din zona Aerogării, care pune la dispoziția clienților instalația de spălare sub formă de tunel, ce curăță mașina în doar patru minute. Doar aici, peste 1 milion de mașini s-au bucurat de o spălare rapidă, în cei 12 ani de la inaugurare.

Astfel de instalații performante există și în orașele Cluj și Brașov, iar ele plasează cele trei orașe în topul localităților cu cel mai mare număr de utilizatori ai serviciilor de spălătorie. 

La nivel național, „cele mai solicitate servicii de spălătorie auto din cadrul stațiilor noastre sunt Jet Wash sau Sensation, ceea ce demonstrează că șoferii se poartă cu mare atenție cu mașinile lor. În plus, un alt aspect important, de care mulți șoferi țin cont atunci când aleg locul în care își spală mașinile, îl reprezintă faptul că stațiile de alimentare OMV sunt singurele care colectează, curăță și refolosesc apa, astfel încât sunt prietenoase cu mediul înconjurător”, a adăugat Marian Fotache.

Potrivit OMV Data Center, echivalentul a 27,3% din totalul autoturismelor înregistrate în țara noastră au ajuns în stațiile OMV în decursul unui an, pentru a beneficia de unul dintre serviciile OMV Top Wash. Totodată, 4,9% dintre șoferii din România au ales să le dea un plus de strălucire mașinilor pe care le conduc, achiziționând serviciul de polișare cu ceară.

Județele în care a fost înregistrat cel mai mic procentaj al șoferilor care aleg să își spele mașinile în stațiile de alimentare, 10,8% potrivit OMV Data Center, sunt Călărași, Olt și Botoșani.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related