Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR

Romanian Artists Agency a organizat evenimentul de lansare a ediției limitate CENTENAR, dedicată celebrării Marii Uniri.

Budureasca, producător de top de vinuri premium românești, a ales să celebreze 100 de ani de la Marea Unire din 1918 prin lansarea colecției CENTENAR. Evenimentul de lansare a fost organizat de RAA Romanian Artists Agency și a avut loc la Crama Budureasca, fiind acompaniat de degustarea vinurilor asociată unui moment de food pairing în care preparatele culinare au legat prietenii cu vinul pentru a intensifica plăcerea gustului. Recitalul trupei Zmei3, la apus, i-a făcut pe cei prezenți să se bucure de o experiență captivantă. Printre invitați s-au numărat și Virgil Ianțu, Valentin Butnaru, Lili Sandu și Silviu Țolu, Răzvan Exarhu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Patrizia Paglieri.

Fetească Neagră Origini 2015, Sauvignon Blanc Origini 2016 și un cupaj din cinci vinuri roșii fac parte din colecția de vinuri CENTENAR, care se adresează pasionaților de vin și istorie. Colecția a fost gândită ca cel mai potrivit cadou în anul în care România sărbătorește 100 de ani de la evenimentul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

 

“Ne bucură existența proiectelor care au această componentă de educație și care pun accent pe valorile noastre naționale. De aceea, lansarea colecției CENTENAR a fost un eveniment care ne-a cucerit de la faza discuțiilor, din momentul în care am aflat povestea din spatele soiurilor de vin alese să facă parte din colecție și am descoperit simbolistica etichetelor.

Ne-am dorit să oferim o experiență autentică celor prezenți, iar evenimentul a fost creat în jurul oamenilor faini și a gustului și ingredientelor tradiționale reinterpretate modern. A fost un eveniment în care am pus mult suflet și cred ca a contat enorm și energia locului, a cramei Budureasca, din inima podgoriei Dealu Mare, care este o oază de liniște, într-un loc străvechi, cu rădăcini adânci în istoria și cultura vinului”, a declarat Roxana Alexandru (partener fondator Romanian Artists Agency).

 

Vinurile colecției CENTENAR sunt realizate în ediție limitată, fiecare sortiment fiind disponibil în număr de 1918 + 100 sticle.

Colecția Centenar include două tipuri de etichete, acestea fiind alese în urma unui concurs de design desfășurat în primăvară. Sticlele din colecția Centenar Alb au pe etichetă grafica hărții României Mari, iar pe sticla de Centenar Negru se regăsește o etichetă cu un mecanism care simbolizează roțile unui ceas, care s-a pus în mișcare la momentul Marii Uniri. Ambele colecții se vând împreună cu o cutie cadou și un pliant în care este prezentat pe scurt contextul și semnificația actului Unirii.

Colecția CENTENAR este compusă din trei vinuri diferite, fiecare cu propria simbolistică și include două tipuri de etichete. Din seria Centenar Alb fac parte vinurile Fetească Neagră Origini 2015 – un soi tradițional românesc foarte potrivit să cinstească momentul istoric al Marii Uniri și Sauvignon Blanc Origini 2016 – un soi de sorginte franțuzească, care s-a adaptat bine la pământul românesc, amintind de personalitățile străine care au contribuit la unirea românilor, așa cum este cazul generalului Henri Mathias Berthelot.

Cei ce își doresc să se bucure de un moment special, pot merge la Crama Budureasca, acolo unde se organizează degustări pentru vinurile din portofoliul companiei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related