SKECHERS lansează Street Collection x Camila Cabello pe piața din România

SKECHERS lansează Street Collection x Camila Cabello pe piața din România

SKECHERS, producătorul internațional de încălțăminte de zi și de înaltă performanță, lansează o nouă colecție de damă, semnată de artista cubaneză Camila Cabello. SKECHERS Street Collection include o gamă variată de modele de pantofi sport, în culori vibrante, cu accente metalice sau strălucitoare.

Inițial disponibilă pe piața din SUA, noua colecție a fost lansată oficial în România printr-un eveniment dedicat, într-o atmosferă veselă și plină de culoare. Cunoscuți pentru stil și confort, pantofii din noua colecție sunt inspirați de energia și naturalețea unei vedete cu renume internațional, Camila Cabello. Fiecare pereche de pantofi semnată de artista cubaneză poartă amprenta personalității ei.

 

“Anul acesta este începutul unui nou capitol pentru mine, atât în ceea ce privește cariera mea muzicală, cât și perspectiva generală asupra vieții personale – și sunt încântată să pășesc în această călătorie alături de SKECHERS. Abia aștept să împart cu cei din jur pozitivismul meu și să inspir oamenii în alegerea unor ținute care să îi reprezinte, în calitate de cel mai nou ambasador SKECHERS”, a declarat Camila Cabello.

 

Noua colecție include pantofi în combinații de culori îndrăznețe: alb și auriu, pantofi strălucitori negri sau roz, pantofi albi sau negri cu accente multicolore strălucitoare. Pentru cei aflați în căutarea unei perechi de încălțăminte de zi cu zi, care completează orice ținută, SKECHERS Street Collection prezintă pantofii uni - albi, aurii sau negri. Articolele de încălțăminte vor fi disponibile atât în magazinele SKECHERS, cât și în magazinele specializate.

 

“Camila este un artist desăvârșit, care va rămâne în istoria muzicală – deja este iubită de milioane de fani și cu siguranță va avea o carieră înfloritoare. Grație încrederii și personalității sale unice, Camila reprezintă o imagine puternică a brandului nostru la nivel global, astfel că suntem încântați că ea este cea care ne va face cunoscute valorile în rândul tinerilor”, a afirmat Michael Greenberg (președinte SKECHERS).

 

Cântăreța de origine cubaneză, Camila Cabello, nu este străină de lumina reflectoarelor. Începându-și cariera solo după patru ani alături de trupa americană Fifth Harmony, Camila deja a primit cinci nominalizări la Teen Choice Awards anul acesta și a intrat în topurile internaționale, alături de MGK, cu melodia “Bad Things”, care a generat peste 270 de milioane de streaminguri pe Spotify, poziționând-o pe Cabello ca primul artist de sex feminin care se clasează pe locul 1 în Top 40 Radio.

Din portofoliul actual al ambasadorilor SKECHERS fac parte artistul Meghan Trainor, actorul Rob Lowe, modelul și actrița Kelly Brook, personalitatea TV Brooke Burke-Charvet și legende atletice precum David Ortiz, Joe Montana, Sugar Ray Leonard și Howie Long, alături de atleți de elită pentru divizia de pantofi sport de performanță SKECHERS.

 

Cu sediul central în California, SKECHERS USA dezvoltă și comercializează o gamă largă de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, precum și o gamă de înaltă performanță pentru femei și bărbați. Produsele SKECHERS sunt disponibile în Statele Unite ale Amercii și în peste 170 de țări și teritorii la nivel global, în magazinele de specialitate și în peste 2600 de magazine proprii, atât online, cât și offline. Compania își administrează afacerile internaționale printr-o rețea globală de distribuitori, parteneri din Asia și Orientul Mijlociu, filiale locale în Canada, Japonia, Europa și America Latină.

SKECHERS este prezent pe piața din România cu trei magazine proprii în București – Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center - și un magazin în Brașov, în Coresi Shopping Resort.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related