KFC România continuă extinderea reţelei la nivel naţional. S-a deschis primul restaurant KFC din orașul Roman, cu o investiție de aproximativ 400,000 euro

KFC România continuă extinderea reţelei la nivel naţional. S-a deschis primul restaurant KFC din orașul Roman, cu o investiție de aproximativ 400,000 euro

Sphera anunţă deschiderea primului restaurant KFC din Roman, în urma unei investiții de aproximativ 400,000 de euro. Localizată în Centrul Comercial „Roman Value Center”, în zona de food court, noua unitate reprezintă cea de a 2-a deschidere KFC din judeţul Neamţ şi cel de-al 73-lea restaurant din portofoliul extins al brandului la nivel naţional şi internaţional.

Această unitate este construită conform standardelor internaţionale KFC, oferind consumatorilor o experienţă inedită. Noua locaţie dispune şi de două chioşcuri digitale pentru plasarea de comenzi rapide cu metode de plată multiple: card sau cash.

Odată cu deschiderea noului restaurant, au fost create 35 de noi locuri de muncă, precum:  Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Asistent Manager. Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experiență anterioară de lucru, însă este nevoie de o atitudine pozitivă și de dorința de a lucra. Noilor angajați li se oferă posibilitatea de a alege un program de lucru flexibil de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau program de weekend. La începutul colaborării, ei sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. Ulterior există posibilitatea obținerii unei calificări și  dezvoltării unei cariere în domeniu. Pe durata colaborării, adițional salariului de încadrare și tichetelor de masă, beneficiază de creșteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Crăciun/Paște.

 

„Continuăm strategia de dezvoltare propusă pentru anul în curs și ne bucurăm să anunţăm deschiderea celui de-al 73-lea restaurant KFC din ţară. Oraşul Roman reprezintă un punct important pe harta KFC la nivel de accesibilitate a brandului datorită poziționării strategice, în zona gării, un punct de tranzit important în oraş. Ne propunem să continuăm planurile de extindere la nivel naţional pentru a fi cât mai aproape de consumatorii noştri și pentru a le oferi cele mai bune produse, gătite proaspăt în fiecare zi, special pentru ei”, declară Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group).

 

Restaurantul KFC este situat în Centrul Comercial „Roman Value Center”, zona de food court - Str. Mihai Viteazu, nr. 3-5, parter.

Odată cu deschiderea noii locaţii, reţeaua KFC ajunge într-un nou oraş din ţară, oferindu-le consumatorilor cele mai delicioase și proaspete produse preparate, în fiecare zi, în restaurant, de către bucătari, după rețeta secretă a colonelului Sanders.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related