Pizza Hut România îşi extinde reţeaua pe plan naţional şi anunţă deschiderea unui restaurant în Craiova

Pizza Hut România îşi extinde reţeaua pe plan naţional şi anunţă deschiderea unui restaurant în Craiova

Rețeaua Pizza Hut, operată exclusiv de Sphera Franchise Group în România, continuă extinderea la nivel naţional, prin deschiderea unității din Craiova, judeţul Dolj. Astfel, Craiova devine un punct principal în desfăşurarea activităţii lanţului de restaurante, prezent pe piaţa românească de peste douăzeci de ani.

Brandul a investit aproximativ 420,000 de euro în amenajarea noului restaurant, acesta beneficiind de o suprafaţă de 322 mp, cu aproape 90 de locuri, un bar şi o bucătărie spaţioasă, cu echipamente de ultimă generaţie, pentru prepararea celor mai gustoase produse marca Pizza Hut.

Restaurantul are un design modern, în linie cu direcţiile brandului, trasate începând cu anul trecut, odată cu amenajarea celor mai recente unități deschise în Bucureşti. Noul meniu, conturat alături de chef Nico Lontras este disponibil acum în toate restaurantele din ţară şi oferă clienţilor diversitate, cu preparate precum burgeri, coaste, tacos sau diverse oferte precum meniurile de prânz şi cină sau ofertele de pizza 1+1.

Odată cu deschiderea noului restaurant Pizza Hut din Craiova s-au creat 30 de locuri de muncă în plan local, prin noua echipă pregătită să servească clienții din oraş şi nu numai.

 

 „Cu peste 300.000 de locuitori, Craiova este cel de-al șaselea oraș al țării, după numărul de locuitori. Odată cu restaurantul pe care îl deschidem astăzi, atingem un nou obiectiv de business, acela ca noul meniu Pizza Hut, recent lansat, să devină disponibil pentru toți consumatorii din cele mai populate zece orașe din România. Așadar, îi așteptăm cu cele mai delicioase sortimente de pizza, dar și cu preparate precum coaste, taco, burgeri sau salate în combinații inedite", declară Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group S.A.)

 

Restaurantul Pizza Hut este situat în incinta centrului comercial Electroputere Parc, pe Calea Bucureşti, nr. 80 si este deschis de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related