5GANG „lovește” din nou: concertul de la Arenele Romane este sold out, un record pentru o trupă românească

5GANG „lovește” din nou: concertul de la Arenele Romane este sold out, un record pentru o trupă românească

În numai 10 zile de când au fost puse în vânzare biletele s-au vândut peste 50% din total, iar azi show-ul este sold out.

Sunt de fiecare dată no. 1 în trending pe YouTube, iar la show-ul lor de pe 1 iunie de la Arenele Romane este deja sold out, l a nici o lună de când au fost puse în vânzare biletele. 50% din bilete au fost vândute în numai 10 zile, un record absolut pentru o trupă românească. „Vinovați” sunt cei de la 5GANG, care vor susține cel mai mare concert de până acum, 24/7, sâmbătă, 1 iunie 2019.

Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hiturile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani. 

 

„Acesta e probabil cel mai mare lucru la care lucrăm și sunt super fericit și mândru să îl anunț în sfârșit. De Ziua Copilului ne vedem la Arenele Romane să spargem boxele. O să fie multă energie, mult hype, mult SOS. Sunteti pregătiți?”, a anuțat Selly pe rețelele sale sociale.

5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de cei cinci tineri au ocupat prima poziție în YouTube Trending și au intrat în topurile locale ale magazinelor digitale. Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly este cel mai urmărit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România, prin versuri cu care adolescenții se pot identifica foarte ușor și cu o energie aparte în muzică și vloguri.

Concertul 5GANG de la Arenele Romane, din 1 iunie, este un eveniment Global Events și Global Talent United, în parteneriat cu BestMusic Live Concerts.  

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent United, agenție de talente și endorsement, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related