Captain Marvel merge mai sus, mai departe, mai rapid

Captain Marvel merge mai sus, mai departe, mai rapid

„Captain Marvel” vine cu o poveste nou-nouță despre o perioadă încă nevăzută din istoria Universului Cinematografic Marvel, fiind prima dată când o supereroină este personaj principal și dă numele unei francize Marvel. Astfel, ca un cadou perfect de 8 martie, în sincron cu Ziua Internațională a Femeii, studiourile Marvel ne-au adus-o pe marile ecrane pe Carol Danvers aka Captain Marvel. Iar mult-așteptatul film a înregistrat recorduri de box office încă din primul weekend la cinema, adunând încasări de 2,4 milioane de lei în România.

Cu ocazia acestei lansări importante, Forum Film România, distribuitorul „Captain Marvel” în România, a trimis la press junket-ul de la Londra un redactor al revistei Elle România, care a avut șansa de a le pune întrebări, față în față, actorilor din film – Brie Larson (Carol Danvers/Vers/Captain Marvel), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Gemma Chan (Minn-Erva), Lashana Lynch (Maria Rambeau) – și regizorilor Anna Boden & Ryan Fleck.

„Suntem mândri și onorați de fiecare dată când Forum Film România reușește să trimită un jurnalist din țara noastră la un press junket internațional. Fiecare prezență acolo a unui reprezentant din presa română reprezintă o confirmare în plus că România este o țară relevantă de pe harta iubitorilor de cinema” a spus Andreea Zidaru (General Manager Forum Film România).

 

Aviz nostalgicilor – acțiunea filmului are loc în 1995. Atunci, Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. Însă nu doar superputerile sale impresionante, dobândite, rămân în mintea spectatorilor, ci mai ales forța, determinarea, ambiția, sensibilitatea, umorul – caracteristici înnăscute, specifice umanității în general și fiecărui om în special. Avem, astfel, o  supereroină cu puteri spectaculoase, dar a cărei forță cea mai de preț decurge chiar din trăsăturile ei umane. 

„Universul Marvel reprezintă o sursă inepuizabilă de personaje extraordinare și de fire narative care se împletesc, de multe ori, în feluri nebănuite. Astfel, și campaniile de promovare și comunicare pentru filmele Marvel trebuie să țină pasul. Iar pentru «Captain Marvel», provocarea a fost cu atât mai mare, determinându-ne să îmbinăm proiectele speciale din publicații print-online și colaborările cu influențatori din social media, pentru a transmite mesajele-cheie către diferitele categorii de public țintă – de la fanii dedicați ai Marvel până la iubitorii de filme, pur și simplu”, a spus Patricia Mihail (PR Director RAN Events).

Filmul rulează la cinema în 3D, IMAX 3D, 4DX 3D și Dolby Atmos, fiind distribuit de Forum Film România.

Echipa Forum Film a fost formată din Andreea Zidaru (General Manager) şi Patricia Călugăru (Marketing Coordinator).

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner) și Patricia Mihail (PR Director).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related