Academia de Vânzari acreditată începând cu 2019

Academia de Vânzari acreditată începând cu 2019

Academia de Vânzări, programul anual dedicat profesionistilor, studenților și tinerilor din companii, care vor să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și vânzări, a reușit începând cu 2019 să fie acreditată la nivelul Uniunii Europene.

Academia de Vânzări, proiectul care propune un nou format educațional axat pe zona vânzărilor, a adus în fața cursanților, profesioniști cu o experiență validată în vânzări din 8 industrii diferite.

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 6 săptămâni, în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Varietatea cursurilor care îmbină sesiunile de dezvoltare personală cu oportunitatea de a interacționa cu experți reprezintă șansa participanților de a își îmbunătăți abilitățile specifice vânzărilor (cold calling, customer experience, b2b, b2c, role-playing), dar și cele de expresivitate a vorbirii, de comunicare verbală și nonverbală.

Începând cu 2017, proiectul a adus împreună experți din diferite industrii precum: Răzvan Vasile – Director Comercial Alexandrion Grup, Bogdan Georgescu – Founder People Point, Radu Lupu – Director Marketing Global Records România, Ciprian Lerca – Sales Specialist, Florin Grosu – IT Entrepreneur, Adela Angheluță – Sales Expert Pharma, Carmen Pavel – Marketing Director Beiersdorf, Andrei Dunuță - Sales & Leadership Trainer și Cristian Gheorghe – Country Sales Manager SEG Team.

#SALESELITE

Partener Principal – Academia de Studii Economice
Gold Sponsors – Young Leaders Club, Sports Business Academy, Marketer Club.
Partener Tehnic – Team Coding România

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related