Mii de femei vor zâmbi din nou începând cu 29 Martie

Mii de femei vor zâmbi din nou începând cu 29 Martie

Participă la Bucharest Charity Fashion Show și contribuie la deschiderea a două cabinete stomatologice pentru femeile dezavantajate și familiile lor.

Vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 18:00 la Stejarii Country Club, are loc cea de-a doua ediție a Bucharest Charity Fashion Show, un eveniment caritabil din România, organizat de Fundația Inovații Sociale Regina Maria și IWA: International Women’s Association of Bucharest.

Sub tematica Uniting the World in the Spirit of Giving, BCFS este singurul eveniment care a reușit să aducă laolaltă comunități din peste 15 țări pentru a susține o cauză socială cu un impact semnificativ în schimbarea vieții persoanelor defavorizate. Este binecunoscut faptul că problemele stomatologice afectează în mod disproporționat comunitățile marginalizate social, reducând totodată și șansele acestora de reintegrare socială.

Scopul evenimentului este strângerea fondurilor necesare pentru a deschide două noi cabinete stomatologice în policlinicile sociale ale Fundației: unul care va răspunde nevoilor copiilor și adulților cu dizabilități și unul dedicat cazurilor complexe de chirurgie dentară.

La eveniment vor participa peste 250 de personalități din mediul de afaceri, media, persoane publice, influenceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, precum și diplomați de top (Ambasadorul Statelor Unite ale Americii – E.S dl. Hans Klemm, Ambasadorul Republicii Federale Germania – E.S dl. Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Coreea de Sud – E.S dl. Kim Eun-Joong, Ambasadorul Indiei – E.S. dl. Thanglura Darlong, Ambasadorul Israelului – E.S. dl. David Saranga, Ambasadorul Africii de Sud – E.S. dl. I.J. Mbalula, Ambasadorul Federației Ruse – E.S. dl. Valeri Kuzmin și dl. Serge Rameau, Consul Onorific al Republicii Madagascar).

Ambasadorul german la București, E.S. dl. Cord Meier-Klodt, a declarat:

„Va fi o mare plăcere pentru mine să particip la acest eveniment de strângere de fonduri, care nu numai că susține unul dintre cele mai vulnerabile grupuri sociale, ci și unifică o comunitate multiculturală pentru un scop comun, nobil. Se zice că actele de caritate se învață acasă, de aceea vă încurajez să aduceți o contribuție personală pentru oamenii pe care îi deservește această cauză socială. Un singur act de bunătate va genera acțiuni colective care ar putea salva vieți".

 

Împreună cu Alin Gălățescu ca Director Artistic, IWA: International Women’s Association of Bucharest și Fundația Inovații Sociale Regina Maria aduc pe scenă șase designeri români de renume: Eli Laslean, Simona Semen, Diana Dianu, Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu și Svetlana Karahan, care își vor prezenta noile colecții și vor oferi spre licitație creații vestimentare originale, precum și costume tradiționale ale țărilor participante, reinterpretate într-o viziune proprie. Show-ul va fi prezentat de Teo Trandafir și se va încheia cu o paradă de costume tradiționale din întreaga lume, o contribuție unică a IWA.

În luna celebrării femeilor de pretutindeni, Fundația Inovații Sociale Regina Maria și IWA își unesc forțele în lupta pentru sănătatea altor femei prin intermediul unui eveniment plin de culoare și speranță, al cărui scop suprem este strângerea a 100.000 de euro

 

BCFS este un eveniment inițiat în 2018 de trei tineri vizionari: Ioana Țiriac, Gloria Mureșan și Parsa Kanani și a colectat fondurile necesare pentru continuarea programului Fundației Inovații Sociale Regina Maria - Ajută o mamă să se ridice din nou. Cu fondurile strânse, peste 1200 de femei fără venituri înscrise la Policlinica Socială Baba Novac au continuat să primească servicii medicale și tratamente în mod gratuit.

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de peste opt ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri și asigurări medicale și care îngrijește, alături de mai bine de 15 dascăli angajați și voluntari, un număr de 160 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaționale ale fundației (Clinceni și Băneasa).

IWA: International Women’s Association of Bucharest este o organizație independentă, voluntară, caritabilă, non-profit și apolitică. Fondată în anul 1978, IWA a devenit entitate legală în 1999, fiind compusă din membri aparținând a 58 de naționalități diferite și promovând prietenia, explorarea culturală și activitățile caritabile.

Sponsori și parteneri ai evenimentului:

DIAMOND: Kaufland, Spitalul Monza
PLATINUM: Wipro
GOLD: Globalworth
SILVER: BRD, Groupama Asigurari, Anchor, AQUA Carpatica, Piatra Online, Catena

Parteneri media: Femeia, Agerpress

Parteneri organizare: Universum, Stejarii Country Club, Pepsico, Strunga, Balkan Wave, Qubiq

Alți parteneri: Noerr, Intermedicas, Enayati Group

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related