HUAWEI P30 Pro primește premiul „Best Photo Smartphone 2019”

HUAWEI P30 Pro primește premiul „Best Photo Smartphone 2019”

HUAWEI P30 Pro, flagship-ul lansat luna trecută de Huawei, a fost recunoscut de către Adunarea Generală a TIPA (Asociația Publicațiilor Tehnice de Fotografie) drept unul dintre cele mai bune dispozitive ale anului 2019, fiindu-i acordată distincția „Best Photo Smartphone”. Este pentru al treilea an consecutiv când prestigiosul premiu este acordat unui flagship al seriei HUAWEI P, dovedind astfel angajamentul Huawei de a schimba lumea fotografiei realizate cu telefonul mobil prin îmbunătățirea permanentă a calității, performanțelor și designului dispozitivelor mobile.

 

"Huawei și-a concentrat întotdeauna strategia seriei HUAWEI P pe calitatea fotografiei. Dorim să mulțumim TIPA încă o dată pentru distincția acordată celui mai recent flagship al nostru – HUAWEI P30 Pro. Prevăzut cu un sistem de camere Leica Quad și cu o serie de inovații, precum revoluționarul filtru RYYB sau zoom-ul optic 5X, HUAWEI P30 Pro rescrie regulile fotografiei inteligente. Aceste evoluții tehnologice vor oferi consumatorilor mai multă libertate în utilizarea dispozitivelor Huawei pentru a înregistra cele mai frumoase momente din viața lor", a declarat Changzhu Li (Vicepreședintele Diviziei Handset Business Huawei Consumer BG).

 

Reprezentanții publicațiilor specializate în domeniile fotografiei și prelucrarea imaginilor din întreaga lume au confirmat că HUAWEI P30 Pro se diferențiază față de competitorii săi, în urma testelor și evaluărilor comparative.

Sistemul Leica Quad Camera al flagship-ului, prevăzut cu un senzor HUAWEI SuperSpectrum de 40MP și cu o cameră ultra-wide de 20MP, alături de o lentilă SuperZoom cu o stabilizare a imaginii susținută de un design propriu, oferă o claritate și un zoom care nu s-au mai regăsit până acum pe o altă cameră a unui telefon mobil. În plus, noua cameră HUAWEI Time of Flight (ToF) oferă o profunzime sporită pentru efecte mai bune de tip bokeh. Aceste sisteme sunt capabile să redea fotografii cu un nivel mare al detaliilor, precum și imagini clare în condiții de iluminare scăzută.

 

În recenzia oficială făcută de Adunarea Generală a TIPA pentru P30 Pro se precizează:

"Performanță incredibilă în condiții de iluminare scăzută și focalizare adaptabilă. P30 Pro este echipat cu un sistem de camere format din patru senzori, fiind prevăzut cu numeroase opțiuni de configurare a imaginii.

Camera beneficiază de un senzor 1/1.7 de 40MP care generează imagini cu o rezoluție de 10 MP. Lentila cu stabilizare optică are o lungime focală de 27 mm (echivalent) și o deschidere a diafragmei de maximum f/1.6, la care se adaugă o opțiune super-wide de 16mm pentru 20MP (echivalent), o lentilă telefoto tip periscop cu zoom 5X stabilizat (echivalentul a 125 mm), precum și un al patrulea senzor PDAF “time of flight” cu autofocus.

P30 Pro poate acoperi o incredibilă gamă de lungimi focale datorită unui algoritm de „super-rezoluție“ care combină mai multe imagini RAW într-o singură imagine high-resolution care este apoi decupată pentru a produce efectul de zoom 50X. Posibilitatea de a capta imagini în condiții de iluminare scăzută este la fel de impresionantă. Cu un ISO maxim de 409.600, pot fi fotografiate scene aflate aproape în întuneric total, iar producătorul afirmă că senzorul RYYB este cu 40% mai sensibil decât senzorul standard RGB, oferind cea mai bună performanță în condiții de iluminare scăzută dintre toate smartphone-urile disponibile până în prezent."

 

Thomas Gerwens (Președintele TIPA) spune: "Huawei în colaborare cu Leica împinge din nou limitele fotografiei inteligente odată cu introducerea noului P30 Pro, oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii și filme de o calitate fantastică."

 

Cu HUAWEI P30 Pro, Huawei a dovedit din nou că poate stabili standarde mai ridicate pentru fotografia realizată cu telefonul mobil. Cu cea mai bună performanță foto în condiții de iluminare scăzută dintre toate smartphone-urile de până acum, precum și capabilități de zoom fără egal în clasa sa, acest dispozitiv a primit cel mai mare scor din istoria DxOMark, care reprezintă standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor. Cele 112 puncte demonstrează implicarea Huawei în ceea ce privește cercetarea și designul pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență pentru fotografia realizată cu telefonul mobil.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related