Stresul și „dramele din orice” - concept inovativ pentru lansarea MagneVie Stress Resist®

Stresul și „dramele din orice” - concept inovativ pentru lansarea MagneVie Stress Resist®

Sanofi, companie lider pe piața farmaceutică din România, anunță lansarea MagneVie Stress Resist® - formulă inovatoare, cu dublă acțiune în controlul stărilor de stres: crește rezistența la stres și nivelul de energie al organismului.

Conform unui studiu recent1, 98% dintre românii din mediul urban declară că sunt afectați de stres. Majoritatea persoanelor incluse în studiul realizat de Ipsos în noiembrie 2018 au manifestat cel puțin un simptom cauzat de  stres în ultimele 6 luni.

Stresul apare atunci când se produce un dezechilibru între acțiunea factorilor externi asupra organismului și capacitatea reală de răspuns a acestuia, tradus prin simptome ca oboseală, nervozitate, suprasolicitare fizică și psihică.

Stilul de viață actual a făcut ca stresul să devină o parte din cotidian și ne determină uneori să transformam situații care în mod normal nu ne-ar deranja, în unele percepute ca fiind cu adevărat dramatice. Acesta este momentul când simptomele stresului devin deranjante în viața de zi cu zi, iar persoanele afectate decid să intervină, încercând să controleze stările de stres prin diverse metode.

 

„De multe ori, perioadele solicitante sunt parte a stilului de viață modern si nu pot fi evitate. Acestea sunt momentele când stresul generează un răspuns disproporționat, neadaptat la stimulii normali. Pentru a veni în întâmpinarea românilor care s-ar putea confrunta cu astfel de momente,  lansăm în România formula MagneVie Stress Resist® sub conceptul „drame din orice”, care sintetizează creativ situațiile negative cauzate de intensificarea simptomelor asociate stresului”,   a declarat dr. Iulia Rosian (General Manager Consumer Health Care, Sanofi Romania & Moldova).

 

„Cum ne afectează stresul, de fapt? Stresul este un răspuns reflex al organismului, cuprinzând 3 faze2,3: prima fază - reacția de alarmă, în care apare mobilizarea energiei și începe consumul de magneziu; urmează faza de rezistență – în care apare adaptarea la stres și începe să se instaleze deja oboseala fizică și psihică și ultima fază, epuizarea – în care rezervele fizice, psihice și biologice sunt deja consumate”, a declarat dr. Lorena Petcu (Medical Lead Consumer Health Care, Sanofi  Romania & Moldova).

 

MagneVie Stress Resist® este o formulă inovatoare de extracte naturale, minerale și vitamine cu dublă acțiune în controlul stărilor de stres și oboseală: crește rezistența la stres și nivelul de energie al organismului.

MagneVie Stress Resist® conține extract de Rhodiola Rosea, magneziu marin japonez și vitaminele B6 și B9 și intervine în cele 3 faze ale stresului, pentru a sprijini organismul să răspundă adaptat perioadelor aglomerate și solicitante.

 

1. Înțelegerea categoriei Anti-Stres, Studiu realizat de Ipsos, Noiembrie, 2018. Datele au fost obținute în urma unor studii de piață extinse, realizate de compania Ipsos. Incidența stresului a fost măsurată în cadrul unui studiu realizat pe un eșantion reprezentativ urban de 1000 respondenți, cu vârste cuprinse între 16 și 60 ani. Interviurile au fost realizate online, pe baza panelului Ipsos. Înțelegerea categoriei de stres și a obiceiurilor de tratament au fost investigate în cadrul unei cercetări calitative de 4 focus-grupuri în București cu persoane care suferă de stres. Cercetarea calitativă a fost urmată de cercetare cantitativă pe un eșantion reprezentativ urban de 800 respondenți, cu vârste cuprinse între 20-50 ani, persoane care suferă de stres și care se tratează sau nu împotriva stresului. Interviurile au fost realizate online, pe baza panelului Ipsos.
2. SY Tan, A Yip. Singapore Med 2018; 59(4): 170–171.
3. Panossian A., Wikman G. (2010). Pharmaceuticals (Basel), 3(1), 188–224.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related