Achiziționarea unui HUAWEI P30 îți aduce o imprimantă foto portabilă Huawei

Achiziționarea unui HUAWEI P30 îți aduce o imprimantă foto portabilă Huawei

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de telefoane, lansează o campanie la achiziționarea smartphone-ului HUAWEI P30. Timp de două săptămâni, în perioada 2 - 15 mai, oricine cumpără un telefon Huawei P30 va primi o imprimantă foto portabilă Huawei. Campania este valabilă în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, dar și în magazinele partenere Huawei.   

 

Datorită încrederii românilor în produsele dezvoltate de brandul Huawei și numărului mare de comenzi, stocul pe luna aprilie a fost epuizat în primele zile de precomandă, o situație record pentru Huawei. De aceea dorim să răsplătim încrederea acordată Huawei printr-o nouă campanie prin care vrem să oferim și mai multor consumatori posibilitatea de a beneficia de inovația și tehnologia integrată în produsele Huawei”, a declarat Zachary Jianglinchao (Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania).

 

Telefonul HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei, iar HUAWEI P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costă 3.999 de lei. Modele integrează inovatorul senzor HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră - Time of Flight (TOF), dar beneficiază și de o stabilizare a imaginii mult îmbunătățită. Grație acestor tehnologii revoluționare, smartphone-urile seriei P30 pot surprinde cele mai mici detalii, indiferent de momentul în care sunt realizate fotografiile sau clipurile video.

De asemenea, până în data de 2 mai, orice client care dorește să achiziționeze un HUAWEI P30 Pro din Huawei Experience Shop Afi sau dintr-o serie de magazine partenere, iar culoarea pe care o solicită nu este disponibilă în acel moment pe stoc, va primi un Watch GT, dacă achită integral în avans suma telefonului.

Conform DxOMark[1], HUAWEI P30 Pro este în prezent pe primul loc în clasamentul telefoanelor   cu cea mai bună cameră foto din lume. În plus, dispozitivul are și cel mai bun preț pentru un telefon din categoria smartphone-urilor high-end.

 

HUAWEI P30 Pro - caracteristici și funcționalități principale:

  • Leica Quad Camera include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Camera frontală are 32MP
  • SuperZoom Lens susține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5 ori, 10X hybrid zoom și un zoom digital de 50X
  • Funcția Super Portrait surprinde și cele mai mici detalii, de exemplu șuvițele de păr ale unei persoane
  • HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări foto și video spectaculoase în condiții de luminozitate scăzută
  • Noua serie Huawei P30 beneficiază de cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii oferite de Huawei. Acesta combină avantajele OIS (Optical Image Stabilization) cu AIS (Artificial Intelligence Stabilization), pentru o imagine clară indiferent de situație
  • Baterie de 4200mAh (valoare tipică) și funcția HUAWEI SuperCharge de 40W, care încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute.

 

HUAWEI P30 - caracteristici și funcționalități principale:

  • Sistem de trei camera foto Leica, ce include o cameră supersensibilă de 40 MP, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 16 MP și un obiectiv telefotografic de 8 MP. Camera frontală are 32 MP
  • Baterie de 3650 mAh (valoare tipică) și funcția HUAWEI SuperCharge, care încarcă bateria până la 60 la sută în 30 de minute.

 

[1] DxOMark - standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related