Ready to Box Chopstix Romania redeschide locatia din Brasov Coresi Shopping Resort dupa un proces de reamenajare

Ready to Box Chopstix Romania redeschide locatia din Brasov Coresi Shopping Resort dupa un proces de reamenajare

Ready to Box Chopstix continua procesele de reamenajare a locatiilor din tara si redeschide restaurantul din Coresi Shopping Resort - Brasov dupa o perioada de cateva saptamani in care acesta a parcurs un proces de renovare si reutilare, atat la nivel tehnic, cat si in ceea ce priveste redesignul fatadei.

Procesele de reamenajare sustin astfel prioritatile restaurantelor Ready to Box Chopstix: cresterea continua a calitatii customer service-ului in locatii si promovarea unui refresh al meniului, regandit la inceputul acestui an.

Meniul Ready to Box Chopstix este unul variat, fiind inspirat de diversitatea culinara regasita pe intregul continent asiatic (intre altele, noodles cu pui, curcan sau vita, rata, fructe de mare, pachetele de primavara, totul asezonat cu sosuri specific asiatice). Pe langa preparatele clasice, din luna ianuarie, Ready to Box Chopstix a introdus in meniu doua produse noi, Pui Tudou si Vita Tudou, al caror ingredient-surpriza il constituie cartoful, reinterpretat intr-o varianta de gust proprie bucatariei asiatice.

In 2018, Ready to Box Chopstix a reamenajat 4 dintre locatiile din Bucuresti, aflate in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City si Centrul Comercial Orhideea, urmand ca in 2019 sa se orienteze spre alte 3 restaurante, ce activeaza in AFI Cotroceni, Promenada Mall si Unirea Shopping Center.

"Ne adaptam permanent la trendurile pietei, de aceea urmarim periodic remodelarea conceptului celor 17 locatii pe care le operam in 5 orase din Romania: Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov si Timisoara.

Pentru redecorarea fiecarei locatii, in functie de marimea si specificatiile proiectului, investim intre 80.000-100.000 de euro", au declarat reprezentantii companiei.

Deschiderea restaurantului reamenajat a avut loc vineri, 24 mai. 

Dincolo de cele 17 restaurante din tara, Ready to Box Chopstix opereaza si o divizie de delivery functionala zilnic, oferind clientilor optiunea de a comanda preparatele acasa sau la birou. 

 

Ready to Box Chopstix este un lant de restaurante cu servire rapida de specific asiatic, lansat in Romania in anul 2008, cu o prima locatie deschisa in cadrul Baneasa Shopping City. Brandul este operat de MLS INVEST TRADING SRL, compania realizand anual venituri de peste 10 milioane de euro, prin intermediul celor 17 restaurante deschise in 5 orase din tara. 
Ready to Box Chopstix se situeaza in topul restaurantelor cu specific asiatic, ofera un meniu variat, fresh, bogat in ingrediente naturale si se adreseaza tuturor pasionatilor de gusturi exotice. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related