În această vară, Pizza Hut surprinde consumatorii cu un nou produs, San Francisco Style Pizza, pe noul blat aerat şi uşor crocant

În această vară, Pizza Hut surprinde consumatorii cu un nou produs, San Francisco Style Pizza, pe noul blat aerat şi uşor crocant

Odată cu venirea sezonului estival, Pizza Hut România anunţă introducerea unui nou produs în restaurantele din întreaga ţară. Este vorba despre San Francisco Style Pizza pe un nou tip de blat, cu bază Sourdough, alături de alte patru noi reţete de pizza, disponibile în dimensiune mică.

Sourdough, un tip de aluat bine-cunoscut şi apreciat la nivel internaţional, vine în completarea noilor reţete, dar şi a celor deja existente, cu un mix de prospeţime şi un plus de gust datorită texturii aerate şi uşor crocante. Pentru pregătirea blatului este necesar un timp de dospire de aproximativ 16 ore, iar mai apoi, pentru a oferi o textură uşor crocantă, dar şi moale în acelaşi timp, bucătarii Pizza Hut întind aluatul cu grijă înainte de coacerea în cuptor. Astfel, din nou, Pizza Hut inovează în domeniul gastronomic, oferindu-le clienţilor un produs delicios, potrivit în orice moment de consum al zilei. Fanii brandului pot savura noul blat San Francisco în patru noi reţete de pizza, disponibile în ediţie limitată: Queen Mozzarella cu roşii cherry, busuioc proaspăt şi Mozzarella fresh, Meat Royal cu bacon, piept de pui şi brânză Mozzarella, Chef Peppe cu Pepperoni, fresh Mozzarella şi sos de roşii, iar pentru cei care preferă să mănânce produse vegetariene, Veggie Supreme, cu ardei copt, baby spanac, ciuperci, roşii cherry şi parmezan. Blatul San Francisco este valabil şi pe orice reţetă de pizza din meniu, doar pe dimensiune mică.

Pe perioada verii, alături de cele patru reţete de pizza, au fost adăugate două produse noi în meniul de băuturi: Limonadă cu Ananas şi Smoothie cu Ananas, răcoritoare, fresh, de vară.

 

„Este important pentru noi, Pizza Hut, un brand cu tradiţie de 25 de ani pe piaţa din România, să aducem un plus de savoare și inovație clienţilor prin reţete noi, astfel încât să le oferim constant un meniu variat. De aceea, anul acesta am luat decizia de a introduce noul blat San Francisco în meniu, alături de reţete noi de pizza, potrivite pentru cei care ne trec pragul şi doresc să mănânce ceva uşor și gustos în pauza de masă sau să servească cina alături de prieteni", declară Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group S.A.).

Noile reţete de pizza sunt disponibile în toate restaurantele Pizza Hut din ţară până în luna septembrie 2019.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related