IKEA recheamă baveta pentru bebeluși MATVRÅ, în culorile Albastru/Roșu (2 buc.), din cauza pericolului de sufocare

IKEA recheamă baveta pentru bebeluși MATVRÅ, în culorile Albastru/Roșu (2 buc.), din cauza pericolului de sufocare

IKEA îndeamnă toți clienții care au cumpărat baveta pentru bebeluși MATVRÅ, în culorile Albastru/Roșu (2 bucăți) să nu o mai utilizeze și să contacteze IKEA pentru remediere.   

Siguranța produselor este o prioritate pentru compania IKEA. Toate produsele noastre sunt testate și respectă legislația și standardele relevante. În ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul că accesoriul de prindere de pe produsul MATVRÅ se poate desprinde, reprezentând un pericol de sufocare în cazul în care este înghițit. IKEA îndeamnă toți clienții să returneze produsul la IKEA pentru o rambursare completă sau pentru a primi un produs similar. Nu este necesară o dovadă a plății.

 

 „A ajuns în atenția noastră că există riscul că accesoriul de prindere s-ar putea desprinde în cazul în care copilul trage de el”, spune Emelie Knoester (Business Area Manager la IKEA din Suedia) și continuă:

“Siguranța produselor reprezintă o prioritate pentru IKEA, și tocmai de aceea am ales să rechemăm baveta pentru copii MATVRÅ, Albastru/Roșu (2 bucăți), ca măsură de precauție. Bavetele cu același nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorită materialului și designului diferite.”

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related