Zilele Taco Bell: brand-ul aniversează doi ani de la lansarea în România și își invită fanii să sărbătorească împreună Taco Day

Zilele Taco Bell: brand-ul aniversează doi ani de la lansarea în România și își invită fanii să sărbătorească împreună Taco Day

La început de octombrie, Taco Bell marchează două evenimente în calendar: aniversarea a doi ani pe piața locală și Taco Day sărbătorită la nivel internațional, cu toți fanii din lume. La doi ani de la deschidere, brand-ul numără 7 restaurante, în orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

De la lansarea pe piața românească, fanii s-au bucurat de gustul unic, de inspirație mexicană, au încercat produsele limited edition din ofertă și au luat parte la experiențe Live Más. Cu ocazia acestei duble sărbători, Taco Bell marchează cele două evenimente printr-un meniu aniversar, disponibil în toate restaurantele din țară, în perioada 4 - 12 octombrie.

În urmă cu doi ani, pe 12 octombrie, Taco Bell punea pe harta României primul restaurant, în centrul comercial Băneasa Shopping City din București, unde până acum aproximativ 1 milion de clienți s-au bucurat de experiențe culinare inedite. Peste 4 milioane de clienți au trecut pragul restaurantelor Taco Bell, curioși să guste renumitul Taco, unul dintre cel mai iubite și cumpărate produse din meniu. De pe mesele clienților nu puteau să lipsească Crunchwrap Supreme, Fajita Burrito, Quesadilla sau cel mai nou produs, Naked Chicken Taco.

Taco Day pentru toți fanii din lume

În 1962, Glenn Bell le făcea cunoscut californienilor primul taco de la Taco Bell. Succesul nu a întârziat să apară întrucât gustul unic, de inspirație mexicană, descoperit, redescoperit și îndrăgit de toți fanii, a străbătut întreaga planetă, ba chiar în diverse forme și arome, precum Taco`n Taco, un taco într-un taco, sau Naked Chicken Taco, un snițel de pui în forma de taco.

Cu această ocazie, în perioada 4-12 octombrie, fanii sunt așteptați la #zileletacobell în restaurantele Taco Bell din țară, cu un meniu aniversar, care include 4 tacos, alături de 2 porții de cartofi sau de nachos și 2 băuturi răcoritoare, la un preț promoțional.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related