L’Oréal România dă startul înscrierilor la Școala de Beauty Vlogging, ediția 2019

L’Oréal România dă startul înscrierilor la Școala de Beauty Vlogging, ediția 2019

L’Oréal România dă startul celei de-a șasea ediții a Școlii de Beauty Vlogging. Până pe 20 octombrie, tinerii creatori de conținut pasionați de universul frumuseții și al cosmeticelor se pot înscrie pe platforma beautyvloggingschool.loreal.ro pentru a câștiga unul dintre cele 24 de locuri ale Școlii.

Născută din dorința de a crea o nouă comunitate educată să ofere consumatorilor informații relevante și utile despre beauty, Școala de Beauty Vlogging by L’Oréal România este singurul proiect educațional care oferă vloggerilor din această categorie traininguri și sfaturi practice, pentru a deveni creatori de conținut credibili și responsabili. Școala se adresează vloggerilor care au mai puțin de 30K de urmăritori și o vechime mai mare de 6 luni în Social Media.

Cursanții școlii vor învăța cum să aplice sau să recomande un produs de beauty, care sunt principiile și rolurile ingredientelor din produsele de îngrijire, cum să filmeze ori să editeze, dar și cât de important este rolul lor în educarea userilor și setarea tendințelor.

Cei 24 de cursanți vor avea sprijin constant din partea unor persoane cu experiență în vlogging și creare de conținut. Patru mentori, câștigători sau participanți ai edițiilor trecute, vor ghida cursanții pe parcursul celor patru săptămâni de școală: Ioana Dumitrache, Laura Mușuroaea, Special Koko și Denisa Sima. Misiunea lor este să îndrume participanții, să le ofere sfaturi și să le răspundă la întrebări.

Proiectul are anul acesta doi parteneri importanți: Samsung România și Alist Magazine. Cei doi parteneri s-au alăturat Școlii pentru a susține tânăra comunitate de beauty vloggers prin premii care să le crească acestora gradul de profesionalism.

Cursurile ediției 2019 încep pe 28 octombrie, durează până pe 25 noiembrie, vor împleti sesiuni practice cu discuții inspiraționale și vor fi organizate atât fizic, la sediul L’Oréal România, cât și online, live, pe un grup dedicat de Facebook:

 • Responsible Beauty & Storytelling susținut de Simona Fîrtat (Corporate Communication Manager L’Oréal România), Mihaela Munteanu (PR Manager L’Oréal România) și Ana Morodan
 • Digital Beauty susținut de experți Google & Facebook
 • Beauty on the Screen susținut de videograf-ul Khaled Mokhtar
 • Creative Beauty susținut de Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris România
 • Beauty Shutterbugs susținut de fotograful Vali Bărbulescu
 • Skin Care Product Review susținut de skincare advisor-ul Daiana Anghel
 • Beauty of my skin cu produse Kiehl’s susținut de Ruxandra Nache, Kiehl’s Skincare Consultant
 • Beauty Ritual of my Hair susținut de hairstylist-ul Sorin Stratulat

 

Premiile ediției 2019

Toți participanții vor primi titlul de #L’OréalAficionado, care le oferă acces la diverse activități organizate de L’Oréal România sau brandurile sale (după caz, vor fi invitați la evenimentele de brand, la traininguri de hairstyling sau make-up etc.).

Cel mai bun material realizat în urma fiecărui curs va primi un premiu special:

 • PREMIUL PENTRU TEHNICĂ VIDEO: participarea la o zi de filmare alături de Khaled Mokhtar
 • PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN MACHIAJ: găzduirea unui episod al serialului Make Up în Oraș împreună cu Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York.
 • PREMIUL PENTRU TEHNICĂ FOTO: participarea la o ședință foto/un eveniment foto alături de Vali Bărbulescu
 • PREMIUL PENTRU REVIEW DE PRODUS: produse skin care mărcile VICHY și La Roche-Posay
 • PREMIUL PENTRU VLOG-UL DESPRE RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PIELII: Cartea 100,000 Years of Beauty scrisă de Elizabeth Azoulay și susținută de Fundația L’Oréal
 • PREMIUL PENTRU VLOG-UL DESPRE RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI: Schimbare de look la salonul Beauty District

Câștigatorul Beauty Vlogging School 2019 va primi MARELE PREMIU: Un smartphone Samsung Galaxy Note10 și un internship la Alist Magazine.

 

Înscriere și participare

Ce trebuie să facă aspiranții pentru a se număra printre cei 24 de cursanți ai Școlii de Beauty Vlogging?

 1. Să încarce pe contul lor de YouTube, în mod public, un video de minimum 30 secunde și maximum 1 minut, în care să ne spună de ce vor sa devină beauty vloggeri
 2. Să denumească video-ul: Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2019 – username-ul lor 3. Să își creeze cont pe beautyvloggingschool.loreal.ro și să înscrie link-ul în concurs. În continuare, vor înscrie link-urile conturilor lor de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube) și vor alcătui un top al preferințelor dintre cei 4 mentori disponibili

CONDIȚII DE PARTICIPARE: fiecare dintre conturile de Social Media înscrise sa aibă mai puțin de 30K de urmăritori, cel puțin unul dintre ele să aibă vechime mai mare de 6 luni, iar ultima postare de pe cel puțin un cont să fie mai recentă de 2 săptămâni.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related