Sheraton Bucharest Hotel donează cele mai frumoase apusuri organizației Sos Satele Copiilor România

Sheraton Bucharest Hotel donează cele mai frumoase apusuri organizației Sos Satele Copiilor România

Inspirată de apusurile minunate la care este martoră zi de zi și pornind de la deviza lor de a susține comunitatea prin acțiuni cu sens, echipa Sheraton Bucharest Hotel lansează proiectul caritabil #ChasingSunsets 2020, pentru sprijinirea organizației SOS Satele Copiilor România, donând cele mai frumoase ipostaze ale soarelui pentru cei mici aflați în grija asociației.

Inițiativa pornită sub conceptul #ChasingSunsets a constat în fotografierea apusurilor de la geamurile camerelor de hotel în fiecare lună a anului 2019, urmând ca acestea să fie strânse într-un calendar de birou valabil pentru anul 2020, care va putea fi achiziționat de la recepția hotelului dar și pe bază de comandă pe e-mail. Banii strânși din vânzarea calendarelor vor fi donați asociației SOS Satele Copiilor România.

Și, pentru ca proiectul să fie complet, Sheraton Bucharest Hotel a provocat 10 dintre cei mai buni fotografi din București pentru a poza câte un apus pe lună în viziunea și ideiile ce îi caracterizează ca și creatori de conținut. Mulțumirile se îndreaptă astfel spre fotografii ce au dat viață proiectului: Horia Manolache, Cristi Hâncu, Radu Constantin Niță, Ionuț Costea, Dumitru Costinel Rusu, Radu-Alexandru Chiriță, Dan Alexandru Chisoceanu, Dan Mihai Bălănescu, Vlad Eftenie și Tudor Alexandru Călin.

Calendarul #ChasingSunsets va fi lansat duminică, 3 Noiembrie, în cadrul ediției speciale a brunch-ului săptămânal Brunch Deluxe – Sunsets Edition, găzduit de Sheraton Bucharest Hotel în restaurantele Avalon și Benihana. În cadrul acestei ediții speciale a Brunch Deluxe, va avea loc și vernisajul fotografiilor capturate de fotografii implicați voluntar în proiect și colecționate în calendar, ce va fi disponibil spre vânzare începând cu 3 Noiembrie, la prețul de 30 RON pe bucată.

"Menirea noastră ca oameni este să facem acțiuni cu sens. În goana după rezultate și performanță, suntem adesea în pericol de a ne depărta de caracteristica ce ne împlinește cu adevărat că oameni. De aceea, implicarea cu consecvență în acțiuni sociale este parte integrantă din deviza noastră. Mă bucură în mod special să observ că oamenii din echipa Sheraton simt nevoia să se implice voluntar, pentru a genera un ajutor cu adevărat valoros.", a declarat dl Daniel Ben-Yehuda (Director General Sheraton Bucharest Hotel).

 

"Este o mare bucurie pentru noi să avem alături un partener de încredere precum Sheraton Bucharest Hotel. Despre asta este vorba în familia SOS, despre drumuri lungi și frumoase, despre pași făcuți spre viitor, împreună. Urmează un an plin de provocări și avem mare încredere că demersurile creative inițiate de Sheraton Bucharest Hotel vor atinge multe inimi și vor implica cât mai mulți oameni de bine. Fiecare sprijin pe care îl primim se transformă în copilărie frumoasă pentru copiii vulnerabili din programele pe care SOS Satele Copiilor România le derulează de peste 26 de ani.", a declarat Diana Podaru (Director General SOS Satele Copiilor România).

 

Situat în centrul oraşului Bucureşti, la câţiva paşi de principalele linii de transport public, Sheraton Bucharest Hotel face parte din cel mai mare grup hotelier la nivel mondial, Marriott International, cu peste 6700 de hoteluri, în 130 de tari.

Hotelul oferă o gamă completă de facilităţi, precum și acces gratuit la internet WiFi de mare viteză și parcare subterană. Cele 270 de camere şi apartamente sunt dotate cu patul Sheraton Sleep Experience® şi opţiuni de divertisment în cameră.

Experiența culinară oferită de restaurantele Avalon, respectiv Benihana combină ingrediente alese cu atenţie cu cele mai noi tehnici de gătit. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale de design.

Vă puteţi începe ziua cu un antrenament la centrul fitness sau o sesiune de înot în piscina Skyview Pool SPA, care îşi aşteaptă oaspeţii cu panorama asupra cerului dar și asupra orașului. Piscina încălzită este dotată cu un sistem special de înot contra unui curent de aer sau apă, 3 zone de hidromasaj şi 2 fântâni pentru masaj cervical. Pentru o sesiune completă de răsfăţ este disponibilă și o gamă variată de tratamente SPA.

SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, membră a Federației SOS Children’s Villages International. Prezentă în 135 de țări ale lumii cu peste 1000 de copii și tineri sprijiniți direct de organizație. Aproape 200 cresc în Satele SOS România, din București, Cisnădie – Sibiu și Hemeiuș – Bacău. Anul acesta, SOS Satele Copiilor România aniversează 25 de ani de când schimbă destinele copiilor vulnerabili. Totodată, SOS militează ca frații să crească împreună, ca într-o familie. De multe ori, frații biologici s-au cunoscut în Satele SOS, iar de atunci au creat legături solide, pe viață. SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenție a abandonului, prin Centrele de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți. Susținere școlară pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeiuș.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related