TOP 3 traineri, coachi și companii furnizoare de training conform L&D Survey 2019, realizat de Learning Network

TOP 3 traineri, coachi și companii furnizoare de training conform L&D Survey 2019, realizat de Learning Network

Marți 29 octombrie a avut loc Gala L&D Awards, momentul de celebrare a învățării în organizații, în care au fost acordate distincțiile Gold, Silver și Bronze celor mai apreciați traineri, coachi și companii furnizoare de programe de formare din România. Premiile au fost acordate în urma evaluărilor făcute de comunitatea de HR și L&D în L&D Industry Survey, cea mai amplă cercetare cantitativă în domeniu. 576 de respondenți au avut ocazia să nominalizeze și să recomande trainerii, coachii și companiile cu care au avut cele mai bune rezultate în anul anterior.

 

„Misiunea Learning Network este de a promova învățarea continuă ca modalitatea de a face față schimbărilor, atât în mediul organizațional, cât și în viața personală. Credem că învățarea este un fel de a fi și ne bucurăm să fim terenul de joacă al celor care împărtășesc aceleași valori ca și noi: învățare continuă, comunitate, grijă, responsabilitate, creativitate, inovare și bucurie. Evenimentul a fost foarte emoționant. Ne-am bucurat să putem oferi un moment de recunoaștere celor care muncesc zi de zi să îmbunătățească performanța organizațională și personală a clienților lor.” , Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

 

Iată distincțiile oferite:

Bronze Award Coach: Alain Cardon, Metasysteme Coaching și Petra Mueller Demary, Solution Surfers.
Silver Award Coach: Paul Olteanu
Gold Award Coach: Madi Rădulescu, MMM Consulting
Bronze Award Trainer: Simona Podgoreanu, Exec-Edu și Mihai Curelea, Școala de training
Silver Award Trainer: Lavinia Rașcă, Exec-Edu
Gold Award Trainer: Paul Olteanu
Bronze Award Company: Learning Architect și Dynamic Learning
Silver Award Company: Interact și Stand for Development
Gold Award Company: Exec-Edu și Trend Consult.

 

Learning Network îi felicită pe premianți, pe toți cei care au fost nominalizați în Top L&D 2019 și le mulțumește partenerilor media și celor care au fost alături în organizarea evenimentului: Magicianul Augustin, pianistul Nicolae Dumitru și echipa Teatrului Elisabeta.

Parteneri Media: We Are HR, Business24.ro, AngajatorulMeu.ro, Chic-Elite.ro, PortalHR.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, IQads, SMARK și asociația studențească AEGEE.

Cercetarea „L&D Industry Survey – România 2019” și TOP L&D 2019 pot fi achiziționate online cu o reducere de 45% până la data lansării: 10 noiembrie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related